joi, 10 iunie 2021

Daikin Sensira - Mai mult decât un aer condiționat

Daikin Sensira

Sensira este unul dintre modelele de top ale producatorului japonez Daikin. Daikin este lider mondial în industria aerului condiționat datorită inovațiilor pe care le aduce. Mai multe despre istoria și importanța brandului găsiți pe canalul nostru de Youtube.



    

Unitatea internă Sensira este proiectată cu tehnologia Bluevolution folosind agent frigorific R32 brevetat de Daikin. Agentul frigorific r32 este cu 68% mai eficient decât freonul clasic. R32 este folosit de daikin încă din 2012 în eforturile de a scădea impactul asupra încălzirii globale. De asemenea consumul de curent scade datorită tehnologiei inverter care evită pornirea și oprirea repetată a aparatului.



Sensira poate acoperi până la 80 mp în funcție de capacitate, Pe climada.ro aveți disponibile modelele Daikin Sensira cu capacitati de 7000 pana la 24000 BTU.




    Sensira se ridică peste așteptările pe care le aveam de la un aparat de aer condiționat. Aparatul poate răci, încălzi, dezumidifica și purifica aerul, Sensira nu este doar un aer condiționat, este un pachet complet care asigură confort și calitate aerului.

    Aerul condiționat Sensira folosește un filtru catechin, substanță anti bacteriană din extrarct de ceai verde și filtrul deodorizant din apatit de titan care elimină alergenii și mirosurile neplăcute, deci dacă aveați probleme cu mirosul de țigară ori cel al animalelor de companie vă puteți bucura de un aer climatizat și curat iar asta în egală masura în toată camera, datorita baleierii verticale automate care asigură distribuirea uniformă a aerului.



Modurile inovatoare ale unitatii Daikin Sensira includ

Modul economic - în care aparatul funcționează la putere minimă și reduce consumul de energie electrică în modul stand by consumul scade cu 80%. În plus avem modul power care maximizează puterea unității pentru o racire instantă a incăperii.

Pentru că suntem la categoria de upgrade-uri pentru #casasmart trebuie să ne îndreptăm atenția asupra modului automat, în care aparatul își setează funcționarea în mod inteligent în funcție de temperatura aleasă de dumneavoastră.

Opționat Sensira vine cu modul de control wi-fi prin aplicația Daikin Online Controller. Cu aplicația pentru wi-i aveți controlul aparatului de oriunde din lume, direct de pe smartphone.


Daikin Sensira oferă răcire eficientă și smart, purificare și curățare a aerului iar, în plus, trebuie să amintim faptul că Sensira poate suplimenta oricând sistemul dvs. de încălzire, unitatea funcționând la temperaturi exterioare de până la – 15 grade.

Inginerii Daikin s-au ocupat să împacheteze toate aceste caracteristici într-o unitate internă care produce un zgomot imperceptibil de doar 19 decibeli.



Pe climada.ro ai garanție extinstă pentru Sensira prin intermediul campaniei Daikin Stand by me, intră pe Climada.ro pentru a afla mai multe.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu