joi, 10 iunie 2021

Climada.ro - Răsfață-ți casa




Climada iși dorește să devină partenerul tău de încredere în ceea ce privește încălzirea, ventilația, racirea și climatizarea locuinței. 

Am lansat Climada.ro din dorința de a aduce la un loc produsele inovatoare Daikin pentru ca tu să ai cea mai recentă tehnologie în materie de climatizare la un click distanță. Avem multe motive pentru a alege Daikin, iar aici ți-am pregatit un articol despre asta.

Afară clima se schimbă, în casă e cum vrei tu’’ este deviza după care ne ghidăm, iar pentru a te ajuta să faci alegerea potrivita ți-am pregatit articole, clipuri, un site complet și o pagină de facebook unde să rămâi la curent cu toate noutățile. A da, să nu uităm, poți folosi modalitățile de contact pentru a discuta cu un reprezentant Climada care iți va răspunde la toate întrebările despre orice produs de pe site. 

Garanțiile extinse precum Stand By Me confirmă calitatea iar scopul nostru este să o atingem la cel mai înalt nivel.



Ce găsești pe Climada.ro? 




Toată gama de aer conditionat inteligent de la Daikin: 

Sensira, Stylish, Ururu Sarara, Emura și Perfera, în toate varietățile acestora. În plus, oferim instant soluții fiabile pentru afaceri cu gama noastră de aer conditionat multi-split Daikin.





Purificatoare de aer Daikin, MCK55W si MC55W pentru a-ți asigura un mediu optim acasă sau la birou, fară alergeni, viruți sau praf.



Pompe de caldura Daikin, solutie revolutionara la nivel mondial in materie de incalzire.

Centrale termice Daikin, produse cu mii de review-uri pozitive în întreaga lume.

Servicii de montaj HVAC si nu in ultimul rand profesionalism.

    

    Climada.ro nu rămâne în birou, dorim să ne implicam activ în îmbunătățirea calității mediului prin activități sociale oricând avem ocazia. Până la urmă îmbinăm utilul cu plăcutul, plantăm un pom și facem miscare în natură.




Acțiune de plantare în Prahova




Precum și în îngrijirea mediului.


Suntem nerăbtadori să te cunoaștem pe social-media si te așteptăm pe site (Climada.ro)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu