joi, 10 iunie 2021

Daikin Emura - răcire, încălzire și dezumidificare

Daikin Emura - răcire, încălzire, dezumidificare


Daikin Emura este o soluție de ventilație premiată cu Reddot Award 2014, Good Design Award 2014, German Design Award 2016 și alte 3 premii la nivel european pentru designul său inovativ care se integrează perfect în orice spațiu interior.  




Pentru a se integra perfect cu decorul casei dumneavoastră, Daikin Emura este dinsponibil în culorile alb și argintiu.


Unitățile Daikin Emura sunt silențioase ca o șoaptă, cu un nivel de zgomot sub 20 db, modul silențios fiind disponibil  atât pentru unitatea interioară cât și pentru cea exterioară.\

Inteligența în domeniu este dusă la nivelul următor prin funcțiile sale. Emura dispune inteligent fluxul de aer cu ajutorul senzorului de detectare a mișcării pe 2 zone.

Jetul de aer este direcționat într-o zonă diferită față de cea în care se află persoane, evitând astfel contactul direct cu rafalele de aer. Dacă senzorul nu mai detectează persoane, aparatul se oprește automat.



Aparatul de aer condiționat Emura foloseste tehnologia Bluevolution dezvoltată de Daikin, utilizând Refrigerantul R32, cu un impact scăzut asupra mediului.

Daca ai crede că o astfel de tehnologie iți aduce povara unui consum mare de energie ridicat te inșeli. Aparatul se remarcă prin funcția invertor, în loc să utilizeze energie pentru porniri și opriri repetate, Emura reglează turația motorului în funcție de setările stabilite, pentru a menține o temperatură ideală, constantă, astfel reduce consumul de energie. În plus, în modul standby consumul de energie este redus cu pana la 80%.



Suntem mai mereu pe grabă, ce ar fi dacă ai putea controla aerul condiționat de acasă în timp ce te întorci de la job, poți face asta cu aplicația Daikin Online Controller, iar dacă uiți, poți porni modul putere cu care aparatele Daikin sunt echipate, pentru a răci aproape instant încăperea. Jetul de aer 3D combină baleierea automată a aerului pe verticală și orizontală pentru a trimite uniform aer rece sau cald în toate colțurile spațiilor largi.



Dezumidificare și filtre

    Emura nu excelează doar la capitolul răcire/încălzire, inovația continuă în modurile sale de curățare și dezumidificare a aerului. Unitatea interioară dispune de funcții ideale pentru cei care se confruntă cu alergii și pentru combaterea aerului încărcat cu bacterii și praf, din orașele mari.



    Aparatul dispune de filtre de argint pentru purificarea aerului care captează alergenii, polenul și praful și filtre din apatit de titan pentru dezodorizare, asigurând o sursă de aer curat pentru casa ta. Filtrul fotocatalitic din apatit de titan te scapă de mirosurile deranjante precum cele produse de gătit sau mirosul persistent de tutun.

    În timp ce îndeplinește funcția de răcire, unde este clasat cu A+++ și cea de încălzire, unde are o valoare de eficiență energetică de clasa A++, Daikin Emura reduce semnificativ umiditatea aerului prin programul “Uscat” fară să influențeze temperatura setată. Menținerea unui nivel optim de umezeală a aerului este foarte importantă pentru a nu lăsa bacteriile și mucegaiul să își găsească mediul propice în casă.




Daikin Emura este echipat și cu bine cunoscutul Filtru Flash Streamer, filtru ce utilizează electroni care pun în mișcare reacții asupra moleculelor de aer, extrem de eficient împotriva bacteriilor, alergenilor și acarienilor.





Vă las sa descoperiți restul de specificații ale aparatului de aer condiționat Daikin Emura pe site-ul nostru climada.ro.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu