marți, 29 iunie 2021

Boilerul electric Velis Evo

Velis Evo este un boiler electric din gama Ariston, disponibila pe www.prompt-service.ro
Boilerul Velis Evo se remarca prin faptul ca se poate instala atat vertical cat si orizontal, economisind spatiu datorita adancimii de doar 27 cm. Designul italian al boilerului Ariston Velis Evo va ofera o baie cu un aspect modern.

Boilerul este disponibil in capacitati de 50, 80 si 100 l.

 

Functia ECO EVO

EVO EVO este functia inteligenta cu care majoritatea boilerelor de la Ariston sunt echipate, aceasta permite aparatului sa memoreze obiceiurile de consum ale utilizatorului asigurand cantitatea necesara in momentele dorite, reducand consumul de energie cu pana la 14%.

Rezistenta sporita

Velis Evo foloseste tehnologia cu doua rezervoare echipate cu elemente de incalzire specifice care incalzesc apa mult mai repede, in comparatie cu un boiler clasic. Rezervoarele sale emailate cu titan asigura o durata foarte lunga de utilizare.

Afisaj inteligent

Pe ecranul lui Velis Evo sunt afisate numarul de dusuri disponibile, timpul de asteptare pana la urmatorul dus si programarea zilnica.

Siguranta

Ariston asigura cel mai inalt standard de siguranta echipand produsele cu sistemul ABS care actioneaza in caz de intrerupere a energiei sau pene de apa.


Ariston ofera si varianta de boiler electric Velis Evo Wi-Fi.

Care asigura controlul de la distanta, simplu, de pe telefonul mobil.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu