joi, 24 iunie 2021

Cel mai bun aer condiționat?


Majoritatea așteptam vara pentru vremea frumoasă, soare și concediu, singura problemă: canicula.

Soluția e simplă, o băutură rece la umbră și un aer condiționat în apartament. Gama de aparate de aer condiționat s-a diversificat, au apărut multe tehnologii cu care acestea sunt echipate cu funcționalități practice sau de design.



La Climada ne-am pus întrebarea ''Care este cel mai bun aparat de aer condiționat?'' și ce îl face să fie perfect pentru orice locuință.

Am luat în calcul modurile de funcționare, eficiența de răcire și încălzire (pentru că vrem să ne fie de ajutor și la iarnă) tehnologiile folosite, funcțiile în plus (dezumidificare, purificare a aerului) și, mai ales, PREȚUL.

După această căutare prin gama de produse am ajuns la concluzia că cel mai bun aparat de aer condiționat este Daikin Sensira. Cu cele două modele FTXF și FTXC Daikin Sensira este cel mai bine vândut produs de la cel mai mare producător de aer condiționat din lume, un motiv destul de bun deja pentru a-l alege.

Ca un plus, Daikin Sensira este produs în Europa folosind tehnologie japoneză.

Sensira se bucură de recenzii pozitive de la clienți iar garanția extinsă oferită de Daikin este un motiv în plus să fim siguri că aparatul își va face treaba. 

👇

1.      Răcește, încălzește, dezumidifică, ventilează și purifică aerul

Sensira iese din tiparul aparatelor de aer condiționat care răcesc și, cel mult, încălzesc încăperea. Daikin a echipat modelul Sensira cu funcția de dezumidificare, care absoarbe particulele de apă din aer și previne apariția mucegaiului. Cel mai mare atribut pozitiv al funcției este că modul de dezumidificare NU influențează temperatura setată. 

Purificarea aerului devine un subiect de interes din pricina creșterii poluării, mai ales, dar și din cauza virusurilor și a prafului. Mai ales în orașele mari este recomandat un purificator de aer sau, cel puțin, un aer condiționat cu filtre pentru curățarea aerului.

2.      Nu face zgomot

Unitățile de aer condiționat Daikin sunt optimizate într-un laborator special pentru a produce un zgomot cât mai mic. Acest lucru este valabil atât pentru unitățile interne cât și pentru cele externe.

3.      Folosește tehnologia inverter și refrigerant R32

Tehnologia inverter ajută la reducerea consumului de curent electric prin ajustarea turației                ventilatorului. Acesta este setat să ventileze constant și să mențină aceeași temperatura.

Refrigerantul R32 este un freon ecologic brevetat de Daikin care scade impactul asupra mediului cu 68% față de un freon clasic.

4.      Comută inteligent pe răcire și încălzire

Sensira își poate seta inteligent modul de funcționare pe răcire sau încălzire pentru a atinge temperatura setată de utilizator.Aici avem un plus, dacă ai nevoie să răcești imediat camera poți trece aparatul pe modul PUTERE. Acesta o să maximizeze puterea ventilatorului și o să răcească instant încăperea.

5.      Prețul

      Daikin Sensira este excepția de la regula conform căreia un produs ieftin este un produs slab calitativ.

Pe Climada.ro prețul unui Sensira începe de la 1889 lei (7000 BTU) 2199 lei (12000 BTU).

Am omis intenționat mai multe funcții inteligente ale aparatului Sensira pentru a vă putea invita pe Climada să îl descoperiți pe larg.



''Afară clima se schimbă, în casă e cum vrei tu.''

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu