miercuri, 12 mai 2021

Răcoarea iernii și vara, cu Yamato

Ne apropiem cu pași repezi de vară iar gamele noastre de aer condiționat rezidențial așteaptă să fie puse în funcțiune în casele clienților.

Ești deja client Prompt Service Clima? Te așteptăm cu un review aici.




Yamato este un brand japonez care produce aparate de aer condiționat de calitate superioară și cu unul dintre cele mai bune rapoarte calitate – preț de pe piață.


Pe site-ul nostru gama de aer condiționat rezidențial Yamato vine cu aparatele Yamato Alpin, Optimum și Avanti.

Yamato Optimum

Optimum este un aparat de aer condiționat cu funcții inteligente, precum controlul wi-fi opțional, refrigerant R32 și ERP Inverter. Pe www.prompt-service.ro aveți inclus în pachet și kit-ul de instalare.

Yamato Optimum se remarcă prin silențiozitate, tehnologia cu care este echipat permite funcționarea aparatului la un nivel de zgomot de numai 20 db fără a afecta capacitatea de răcire a acestuia.



Stratul anticoroziv Blue Fin aflat pe vaporizator și condensator prelungește durata de viață a aparatului. Prin funcția DC Inverter viteza compresorului variază și asigură menținerea temperaturii setate constat. Funcția ajută la reducerea consumului de curent electric cu până la 60%.

Yamato Optimum funcționează în funcția de încălzire până la temperaturi de - 10°C  iar funcția de Dezghețare inteligentă pentru unitatea exterioară asigură buna funcționare și sub temperatura de ingheț.

Yamato Alpin

Aparatul de aer condiționat Alpin folosește refrigerantul R32 care reduce impactul asupra mediului cu 68% și reduce consumul de curent electric, în comparație cu o unitate fară R32.



Senzorii cu care este echipat detectează temperatura camerei și mențin un climat optim prin funcțiile sale:

Funcția turbo (Super Power Inverter) care maximizează capacitatea aparatului pentru a ajunge la temperatura setată în cel mai scurt timp.

Funcția de dezumidificare asigura un nivel optim de umiditate în cameră împiedicând apariția mucegaiului și a acarienilor.

Modul auto și temporizarea vă asigură control total asupra climatizării.

Yamato Alpin asigură încălzirea, răcire, dezumidificare și ventilația camerei.

Pe www.prompt-service.ro modulul wi-fi și kit-ul de instalare sunt incluse.

Yamato Avanti

Avanti este unul dintre cele mai fiabile aparate de aer condiționat în ceea ce privește funcțiile sale raportate la preț. La fel ca și Alpin, Avanti nu asigură numai răcirea camerei ci și încălzirea, dezumidificarea și ventilația. În modul de încălzire, funcția de Protecție aer rece, nu permite aparatului să sufle flux de aer rece înainte de încălzirea acestuia.


Filtrul de carbon activ asigură protecția împotriva bacteriilor și a prafului iar timer-ul permite oprirea și pornirea aparatului la ora stabilită, totul pentru a asigură un confort total.

Pentru a afla toate funcțiile de care te poți bucura cumpărând un Yamato, te invităm pe www.prompt-service.ro Magazinul online al casei tale

Află cum alegi eficient un aparat de aer condiționat



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu