joi, 6 mai 2021

Igienizarea aparatului de aer conditionat in 5 pasi simpli



Igienizarea aparatului de aer conditionat este necesara cel putin o data pe an. In filtrele aerului conditionat se aduna praf, scame si microbi. Acestea pot duce la probleme de functionare ale aparatului sau la mirosuri neplacute.

Daca vrei sa scapi de povara igienizarii aerului conditionat poti apela la o echipa de profesionisti aici.

Curatarea aerului conditionat in 5 pasi simpli:


1. Deschide capacul unitatii interne si scoate filtrele lavabile



2. Porneste aparatul si lasa-l sa functioneze 3-4 minute pe modul racire

Pentru a evita folosirea amestecurilor ineficiente va recomandam doua produse speciale pentru curatare: Solutia pentru curatare Climanet si spray-ul Climasan eficient si in curatarea sistemelor de aer conditionat auto.

3. Pulverizeaza solutia Climanet pe radiatorul unitatii interne
    
Lasa aparatul pornit aproximativ 8 - 10 minute, Climanet isi va face efectul iar murdaria se elimina automat cu ajutorul condensului.
    
    4. Aplica spray-ul ClimaSAN


Opreste aparatul si aplica spray-ul ClimaSan. Spray-ul Climasan este o solutie antibacteriana si cu efect deodorizant impotriva mirosurilor neplacute.
    Spray-ul Climasan se poate utiliza pentru igienizarea aerului conditionat, sisteme de aer conditionat auto, rulote, barci etc.

    5. Curata sub jet de apa filtrele lavabile

    

    Aplica spray-ul Climasan si pe filtre pentru sterilizare. Dupa ce acestea s-au uscat pune filtrele inapoi in unitatea interna.
    
    Curatarea aparatelor de climatizare este benefica pentru sanatatea aerului pe care il respirati. Igienizarea acestora este recomandata, in special, primavara si toamna. Pentru servicii de montaj, reparatii sau intretinere aer conditionat va asteptam pe www.prompt-service.ro
    
    Cauti un aparat de aer conditionat?
    


    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu