joi, 6 mai 2021

20 de motive sa alegi un aer conditionat GREE

    Nu lasa pe vara ce poti face acum!    Sezonul cald se apropie cu pasi repezi iar cautarile pentru aparate de aer conditionat au inceput. 
    Daca nu cumva va aflati printre cei 300 de milioane de utilizatori ai marcii, va prezentam 20 de motive pentru care sa alegeti un aparat de aer conditionat marca Gree.

1.Cel mai bun raport calitate-pret

   Aparatele de aer conditionat marca Gree asigura cel mai bun raport calitate pret. Spre exemplu, pe www.prompt-service.ro, Gree Bora A4 Silver de 12000 BTU, cu functii multiple, este disponibil la doar 1590 de lei.


    
2. Kit de instalare inclus

prompt-service.ro ofera kit de instalare inclus pentru orice aparat de aer conditionat rezidential Gree.

3. Montaj inclus in Bucuresti

Prompt Service Clima ofera montaj inclus in Bucuresti si Ilfov pentru toata gama Gree.


4. Cel mai popular brand de aer conditionat

Euromonitor Internationat a clasificat Gree ca fiind cea mai populara marca de aer conditionat din lume.5. 1 din 3 aparate de aer conditionat este fabricat de Gree

Gree vinde aparate de aer conditionat rezidentiale si comerciale in peste 200 de tari avand peste 300 de milioane de clienti.

6. Freonul R32

Echipamentele Gree folosesc freonul ecologic R32 care reduce impactul asupra mediului cu 68%.

7. Consum de enrgie scazut

Datorita functiei inverter care asigura functionarea constanta a aparatului fara opriri si porniri repetate, aparatele Gree asigura un consum scazut de curent electric.

8. Control wi-fi inteligent

Tehnologia evolueaza si in materie de climatizare, aparatele de aer conditionat de la Gree pot fi controlate de pe smartphone prin functia de control wi-fi.9. Filtru Ion si Cold Plasma

Aparatele de aer conditionat Gree indeplinesc functii de purificare si curatare a aerului datorita filtrelor cu care sunt echipate.

10. Filtru catechin

Filtrul catechin obtinut din extract de ceai verde este cea mai buna solutie impotriva bacteriilor si alergenilor.


11. Dezumidificare

Aparatele de aer conditionat Gree sunt echipate cu functia de dezumidificare, functie ce impiedica aparitia mucegaiului si asigura un indice de umiditate relativa optim.

12. Climatizare personalizata

Gree Fairy si Gree Bora A4 sunt echipate cu functia "I Feel'' un senzor de ambient care asigura un climat personalizat in functie de zona unde este plasata telecomanda.

13. Igienizare automata

Gree Fairy este echipat cu functia de igienizare automata care mentine ventilatorul pornit dupa ce aparatul s-a oprit, pentru a usca schimbatorul de caldura, prevenind astfel formarea mucegaiului. 

14. Racire si incalzire

Unitatile interioare Gree Muse, Fairy si Bora nu exceleaza numai la capitolul racire, acestea au clasa A++ si in materie de incalzire a locuintei.


15. Locul I in vanzari

Gree produce anual peste 65 de milioane de unitati si detine peste 5000 de patente de inventie.

16. Calitate superioara votata de clienti in Romania

Pe baza parerilor clientilor romani, Gree a fost votat ca fiind cea mai buna alegere in materie de racire.17. Isi dezgheata automat unitatea exterioara

Unitatile de aer conditionat Gree pot detecta starea de inghet a unitatii exterioare si efectueaza o decongelare rapida pentru a imbunatatii eficienta de disipare a caldurii.18. Modele pentru toate gusturile

Cele 3 modele de aer conditionat Gree disponibile (Gree Bora A4 Silver, Gree Muse si Fairy) se pliaza pe toate buzunarele datorita celui mai mic pret si toate gusturile din pricina design-ului atragator.

19. Cutie metalica pentru protectie

Aparatele de aer conditionat marca Gree dispun de cutie metalica pentru protectie impotriva focului.

20. Asigura control asupra temperaturii

Afisajul LED si senzorii pentru detectarea temperaturii asigura un cotrol total asupra climatului din casa.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu