miercuri, 12 mai 2021

Daikin Stylish - Clima în stilul tău

Daikin Stylish

Stylish este o unitate de aer condiționat din gama Daikin, inteligentă și cu un design ce i-a adus multiple premii, fiind alegerea arhitecților și a designerilor de spații.

Când cumpărăm un aer condiționat nu ne dorim să fie extrem de vizibil ori să ne strice aspectul amenajării interioare. De aceea Stylish este disponibil în 4 culori, alb, argintiu, blackwood și negru.



Pentru a se integra perfect în orice spațiu.






Unitatea Stylish folosește tehnologie uimitoare compactată într-o lungime de doar 77 cm și o înălțime de 55 cm, un Stylish de 18000 este mult mai compact de cât un aparat de aer condiționat obișnuit de 12000 btu. Aparatul racește cu ajutorul refrigerantului R32, mult mai prietenos cu mediul.


Stylish folosește tehnici de construire din industria aviației precum Efectul Coandă, denumit după fizicianul român Henri Coandă, este o tehnologie unică de manipulare a aerului. 



Aerul rece are tendința să coboare și este împins spre tavan acolo unde căldura se ridică, iar pe funcția de încălzire aerul cald este împins în jos prevenind senzația de picioare reci. Stylish oferă răcire și încălzire uniformă în toate colțurile camerei.


Senzorul termic inteligent Grid Eye are 64 de zone de focus, dacă detecteaza o zonă caldă o va răci iar dacă detectează o persoană va trimite jetul de aer în așa fel în cât să aerul rece sa nu fie suflat direct către corp.



Stylish este echipat cu funcția Flash Streamer, funcție ce este responsabilă cu curățarea aerului de alergeni și bacterii.

Filtrul pentru particule și filtrul deodorizant din apatit de titan elimină fumul și mirosurile deranjante. Modul de dezumidifcare ajuta la reglarea nivelului de umiditate până la crearea unui ambient optim în cameră.

O altă funcție inteligentă din dotarea lui Stylish este posibilitatea de a programa săptămânal aparatul. Poate fi setat să acţioneze încălzirea sau răcirea oricând, zilnic sau săptămânal.

Stylish este recomandat ca și sursă de caldura în completarea sistemelor clasice dar și ca unică sursă de caldură pentru o casă de vacanță de exemplu.



Daikin Stylish vine echipat cu un modul wi-fi ce îți permite controlul de oriunde te-ai afla prin aplicația Daikin Online Controller, care îți oferă chiar și date despre consumul de energie electrica al aparatului.

Printre modurile sale de funcționare remarcăm:

Modul puternic în care unitatea funcționează la capacitate maxima și racește încăperea imediat

Modul USCAT dezumidifică fără a modifica temperatura din cameră

Modul de noapte, care previne răcirea sau suprîncălzirea pe timp de noapte.



Pentru toată lista de beneficii ale aparatului de aer condiționat Daikin Stylish te așteptăm pe www.climada.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu