vineri, 14 mai 2021

Daikin Perfera - Surprinzător de smart

Daikin Perfera




Perfera este o unitate internă din gama de aer condiționat rezidențial de la Daikin, lider mondial în domeniu. Inovațiile cu care Daikin ne-a obișnuit sunt prezente și în cazul unității Perfera, creată cu tehnologia Bluevolution folosind refrigerantul R32 și sezorul inteligent Grid Eye.



Perfera este un aparat de aer condiționat inteligent, de clasa A+++ ce poate să acopere o suprafață de până la 80 mp2 în funcție de capacitatea în BTU. Ghidul nostru despre cum să alegem aerul condiționat în funcție de suprafața și tipul locuinței.

După cum ne-a obișnuit, Daikin oferă multiple funcții unităților interne, Pefera nu doar răcește aerul ci și încălzește, dezumidifică și ventileaza. Aerul este recirculat și purificat cu ajutorul filtrelor Flash Streamer care absorb bacteriile virușii și alte substanțe dăunătoare.

Funcții care fac diferența

Pentru toate detaliile vizitați Climada.ro

Senzorul Grid Eye, sau ochiul inteligent pe două zone, ne-a atras atenția din start la modelul Daikin Perfera. Senzorul are 64 de zone de focus. Acesta înțelege diferențele de temperatură din cameră și trimite fluxul de aer în așa fel în așa fel în cât să mențină o temperatură egală pe toată suprafața, atât pe modul de încălzire cât și pe cel de răcire. 



Mai mult de atât, ochiul inteligent cu care unitatea Perfera este dotată, detectează prezența și poziționarea persoanelor în cameră pentru a nu trimite jetul de aer direct către acestea.

Împărțirea zonelor de focus


Filtrele pentru purificare a aerului sunt prezente și pe Daikin Perfera. Filtrul din apatit de titan are funcții de deodorizare, acesta elimină mirosurile neplăcute precum persistentul miros de țigară. Filtrul cu ioni de argint și filtrul Flash Streamer elimina alergenii și bacteriile (știm că sună a clișeu dar este real) în proporție de 99%


Daikin Perfera încălzește camera chiar și la temperaturi de – 20 grade fiind recomandat ca și completare pentru sistemul dumneavoastră de încălzire dar și ca unică sursă de căldură pentru o casă de vacanță sau un birou. 



Daikin Perfera ventilează și umple camera cu aer curat în mai puțin de 10 minute iar fluxul de aer 3D asigură o climatizare uniformă a camerei.

Daikin Perfera puteți opta pentru un modul wi-fi iar funcția sa de programare săptămânală o să vă facă nerăbdători să vă întoarceți în confortul casei.

Modul HEAT BOOST

Este o funcție integrată recent în unitățile pereche Daikin Perfera care asigură o încălzire cu 14% mai rapidă față de generațiile anterioare.

Perfera este la fel de silențios pe ventilație maximă cum sunt alte aparate pe ventilație minimă. Sunetul produs de Perfera este jumătate din sunetul emenat de o șoaptă.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu