miercuri, 7 aprilie 2021

Cum scapam de mucegai si umiditatea excesiva?



Calitatea si umiditatea aerului din casa ne influenteaza viata de zi cu zi? Clar raspunsul e da.

Pentru a elimina excesul de umiditate din aer solutia cea mai simpla este sa folosim un dezumidificator

Mentine controlul asupra umiditatii si vei vedea cum alergiile sau migrenele, a caror cauza poate fi chiar locuinta ta, dispar.

Recunosc ca initial nu stiam multe detalii despre dezumidificatoare si nu aveam habar care este nivelul de umiditate din locuinta ori cat de calitativ este aerul pe care il respir. Dupa un mic research am aflat ca indicele de umiditate relativa ridicat este direct responsabil pentru igrasie si mucegai.

Umiditatea relativa este unitatea de masurare a cantitatii de apa din aer. Nivelul optim al acesteia este de 50% si poate fi dezechilibrat de diversi factori.

Un nivel optim al umiditatii din casa ajuta la:

-          Mentinerea sanatatii, fizice si mentale

-   Economii la caldura, pastrand un nivel optim de umiditate a aerului, climatizarea locuintei este mult mai simpla.

Ce factori pot creste umiditatea in casa?

- Gatitul

- Dusul

- Vremea de afara

- Numarul persoanelor care locuiesc in casa

Ce face un dezumidificator?

Principiul de functionare este simplu: dezumidificatorul absoarbe particulele de apa din aer astfel in cat mucegaiul si acarienii nu isi gasesc un mediu propice. Ventilatorul din dezumidificator absoarbe aerul umed trecandu-l prin vaporizator unde este racit sub punctul de roua. diferenta de apa se condenseaza pe suprafata rece a vaporizatorului si este colectata intr-un recipient. Aerul rece uscat este încălzit prin condensator și astfel poate prelua iarasi umditate.

Inventor Atmosphere - prompt-service.ro


Prompt Service Clima recomanda dezumidificatorul Inventor Atmosphere cu functie dubla, purificare si dezumidificare a aerului. 

Review Inventor Atmosphere



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu