marți, 27 aprilie 2021

Am plantat pomi cu Romsilva | Climada.ro #aercurat

În luna februarie am dat startul campaniei #aercurat cu primul review. Din luna Aprilie începem să profităm de vremea bună și ieșim ‘’pe teren’’.


Climada.ro site dedicat produselor DaikinClimada.ro, partener Daikin HCE, iși propune să depășească limitele unei afaceri care doar vinde produse și să facă pași în față pe tema îngrijorătoare a degradării mediului, participând la activități de protecție a naturii.
Pe data de 13 Martie am participat la acțiunea de împădurire a platoului Voila, organizată de Romsilva Câmpina‘’Câmpina curată’’ este cea mai mare campanie de protejare a mediului și încurajare a spiritului civic desfasurată în Câmpina.
Organizatorii au pus la dispoziție unelte și au reușit să strângă zeci de voluntari.


Acțiunea a început cu un mic instructaj pentru un procentaj de reusită cât mai mare. Reprezentanții Romsilva s-au asigurat ca puieții sunt plantați corect.


Au fost plantați stejari, meri sălbatici și goruni.

''Trofeul'' primit pentru participare


Campania Climada #aercurat continuă pe tot parcursul anului, suntem nerăbdători să luăm parte la acțiunile viitoare și vă invităm pe canalul nostru de youtube si pagina de facebook pentru a ramane la curent cu noutatile. Nu uita, afară clima se schimbă, în casă e cum vrei tu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu