joi, 1 aprilie 2021

De ce Gree?

Sa nu lasam pe vara ce putem face acum!



Suntem in a doua luna de primavara si incep pregatirile pentru lupta cu caldura sufocanta de vara. Dupa cum probabil stiti, Prompt Service Clima va ofera o gama larga de unitati de aer conditionat, servicii de montaj si intretinere iar aici, pe blog, dorim sa intram putin in amanunt in legatura cu produsele noastre si sa va oferim niste tipsuri, de exemplu, cum sa alegi eficient unitatea de aer conditionat.

Va invit sa aflam sa discuta despre Gree, unul dintre cele mai importante brand-uri din industria aerului conditionat rezidential si comercial. 

Sunt sanse mari sa folositi deja o unitate de aer conditionat Gree sau cel putin ati observat des logo-ul. Nu e de mirare deoarece compania chineza a trecut de pragul de 60 de milioane de unitati rezidentiale vandute si 5,5 milioane de unitati comerciale.



1 din 3 aparate de aer conditionat folosite in lume este de la Gree.

Modele precum GreeBora A4 Silver, Gree Muse sau Fairy sunt si in topul preferintelor clientilor Prompt Service Clima, primind zeci de review-uri pozitive. Apropo, va invitam pe Facebook / YouTube / site sa ne spuneti parerea dvs. despre firma noastra.

Raportul calitate pret

Suntem sinceri si stim ca vrem produse de calitate, performante si in acelasi timp la un pret accesibil. Datorita popularitatii sale in intreaga lume, Gree asigura confortul cu unul dintre cele mai bune rapoarte calitate – pret de pe piata.

Toate aparatele de aer conditionat Gree vin cu compresoare proiectate cu tehnologie proprie, filtre performante, beneficiaza de wi-fi incorporat, cold plasma si ionizare.

Generator Cold Plasma

Aparatul de aer conditionat reuseste prin emiterea de ioni incarcati negativ sa purifice aerul si sa indeparteze mirosurile neplacute. Este foarte potrivit pentru bebelusi, copii mici, batrani.



Wi-Fi Inteligent Control

Controlati aerul conditionat de pe smartphone-ul dvs. Indiferent unde va aflati.



Filtru Catechin

Filtrul de aer Catechin este una dintre cele mai populare optiuni pentru protejarea sanatatii. Este fabricat dintr-un extras natural din ceai verde. Prezinta caracteristici excelente de antioxidare si sterilizare si serveste ca o substanta naturala antivirala si antibacteriana.



Dezghetare inteligenta

Poate detecta starea de inghet a unitatii exterioare si sa efectueze o decongelare rapida pentru a imbunatati eficienta de disipare a caldurii.

Gree foloseste refrigerantul R32, care reduce impactul asupra mediului cu 68%

Sfatul principal, atat al producatorului cat si al Prompt-service.ro este ca pentru montarea aparatelor de aer conditionat sa apelati la instalatori autorizati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu