marți, 16 martie 2021

Review purificator aer si umidificator Daikin MCK55W

Calitatea aerului, un topic sensibil pentru orasele din Romania. Nu o sa va sperii cu date statistice care, sa fiu sincer m-au ingrijorat cand le-am aflat, va voi spune doar ca, spre exemplu in luna ianuarie, potrivit aerlive.ro indicele de calitate al aerului a depasit de mai multe ori pragul limita acceptat ajungand la peste 100 cu concentratii ridicate de pm 2,5 si pm10.

Vorbeam in articolul trecut despre solutii impotriva acestei probleme si v-am recomandat produsele Daikin, mai exact Daikin MCK55W si MC55W, doua purificatoare de aer ideale pentru un spatiu de pana la 50 de metri patrati.

Va invit sa discutam mai pe larg despre Daikin MCK55W, un purificator de aer echipat si cu functia de umidificare a aerului. Tehnologie japoneza intr-un produs inovator.

Cum functioneaza?

Prefiltrele laterale (care se pot curata cu apa) capteaza particulele de praf si polen, apoi, aerul este trecut prin filtrul Hepa, filtrul ionizator cu plasma si filtrul Flash Streamer, toate concepute dupa cele mai noi tehnologii in domeniu.

De ce MCK55W?

Are functie dubla, purifica aerul indepartand bacteriile si alergenii prin filtrele sale. Umidifica aerul, cu ajutorul unui filtru rotativ, pentru a mentine un indice de umiditate perfect. Ideal mai ales daca aveti copii mici. Acesta preia apa din rezervor si umidifica aerul.

In ciuda functiilor multiple, zgomotul produs de purificatoarele Daikin este imperceptibil, sub 19 db. Te asiguram ca ambientul casei tale nu o sa fie perturbat de functionarea lui.

Este proiectat cu tehnologia Flash Streamer care distruge particulele de praf microscopice.

Ocupa numai 27/27 cm si are roti pentru a-l deplasa usor in locuinta.

Elimina bacteriile si alergenii in proportie de 99,97%

Are un led indicator pentru a te informa permanent ce calitate are aerul pe care il respiri si un indicator pentru umiditate.

Filtrul fotocatalitic din apatit de titan filtreaza si descompune bacteriile datorita tehnologiei Flash Streamer.

 

 Gama noastra de purificatoare

Ce combate un purificator de aer precum Daikin MC55W si MCK55W?

Polenul – clar da, filtrele sale sunt concepute sa elimine integral particulele de polen si porii de mucegai.

Praf si par de animale – da, purificatoarele Daikin elimina particulele de praf microscopice pe care corpul nostru nu le poate filtra.

Fumul si mirosurile neplacute – atat Daikin MCK55W cat si MC55W elimina cu usurinta fumul prin functia de filtrare a aerului si mirosurile cu ajutorul filtrului deodorizant.

Este costisitoare intretinerea unui MCK55W?

Clar nu, filtrul HEPA cu care este echipat Daikin MCK55W are o durata de viata de 10 ani.

Filtrul pentru umidificare nu trebuie schimbat 10 ani.

Filtrul catalizator de deodorizare impotriva mirosurilor neplacute nu trebuie schimbat niciodata.

Filtru ionizator cu plasma care nu trebuie inlocuit.

Filtrul Flash Streamer nu trebuie inlocuit.

Stim ca iti place sa te informezi inainte de a face o alegere si ti-am pregatit si un clip de prezentare pentru Daikin MCK55W aici:

 

Nu uita, afara clima se schimba, in casa e cum vrei tu.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu