miercuri, 17 martie 2021

Respiri aer curat?




Respiri aer curat?

Salutare! Daca ai dat click pe articolul nostru suntem siguri ca esti interesat de calitatea aerului pe care il respiri. Sezonul alergiilor bate la usa iar Climada.ro iti ofera variante pentru a scapa de alergiile sezoniere. Asociem alergiile cu mediul exterior, dar, potrivit studiilor principala sursa de aer poluat este propria noastra casa.

De ce spun asta?

Mergem la job, orasul e plin de bacterii, praf, chiar chimicale, daca e sa ne ghidam dupa indicele de poluare a aerului pe Bucuresti, de exemplu. Ajungem acasa, particulele de praf de pe haine trec pe mobila, canapea etc. Multi dintre avem si un prieten necuvantator a carui blana atrage instant particule de praf, sa nu mai vorbim de par. Solutia? Aerisim, daca aveti norocul sa locuiti intr-o zona cu aer curat poate ajuta dar cum majoritatea oraselor si vecinatatile lor sunt saturate de poluare, ma indoiesc. Deschiderea unei ferestre faciliteaza intrarea particulelor de praf in casa, o inchidem si ele raman acolo.

La ce ne referim cand spunem particule de praf?

PM 2.5 si PM 10 sunt particule foarte mici de chimicale si praf pe care sistem nostru respirator nu le poate opri. Putem trage o prima concluzie, aerul din casa nu este chiar cel mai sanatos, ba chiar de 5 ori mai poluat ca cel de afara.



Solutii

Fie ca vorbim de polen, pori de mucegai sau parul de animale exista solutii pentru a curata aerul din locul in care ne petrecem 80% din timp. Mult nu? Cu atat mai mult acum cand foarte multi si lucram de acasa. Venim in ajutorul vostru cu o propunere care atrage din ce in ce mai mult interes in Romania, purificatoarele de aer.

De ce un purifcator de aer?



Purificatorul de aer te ajuta sa scapi departiculele poluante si bacteriile din casa ta.

Ce face, mai exact, un purificator de aer?

-         Strange praful si neutralizeaza fumul

Fie ca esti fumator, fie ca ai un membru al familiei care fumeaza, mirosul de fum de tigara este greu de eliminat, ramane in haine, canapele, fotolii. Un purificator de aer te scapa de problema.

Oricat de adept al curateniei esti, e inevitabil ca pe mobila si, in general, in casa, sa nu se adune praf. Atunci cand il stergi acesta se ridica si se depune iar. Un purificator de aer te ajuta sa cureți si aerul nu doar suprafetele.

-         Inlatura mirosurile neplacute

Purificatoarele de aer echipate cu filtru deodorizant te ajuta sa scapi de mirosurile neplacute, ca cel de la gatit de exemplu.

-         Filtreaza particulele firelor de par

Majoritatea avem unul sau mai multe animale de companie in casa noastra. Daca ai un prieten necuvantator suntem siguri ca te lupti cu fire de par pe canapea, covor si in principiu, pestetot. Un purificator de aer cu filtru fotocatalitic (precum Daikin MC55) te ajuta sa scapi de bacteriile din parul animalelor. 

-         Opreste raspandirea bolilor si combate alergiile

Alergiile sezoniere ne dau batai de cap, persoanele cu diverse boli asociate si copii sunt predispuși sa dezolte simptome ale alergiilor sezoniere în cursul primaverii. Cu ajutorul filtrelor HEPA purificatorul de aer aduna si filtreaza particulele pe care bacteriile se pot aseza. Filtrele HEPA sunt folosite si in spitale pentru a combate raspandirea bacteriilor.

Ca un plus peste aceste beneficii, un purificator de aer inteligent este programat sa indeplineasca functii duble. Spre exemplu, Daikin MCK55W indeplineste si functia de purificare si cea de umidificare a aerului.

Te invitam sa citesti un review dedicat purificatorului Daikin MCK55W si nu uita, afara clima se schimba, in casa e cum vrei tu.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu