sâmbătă, 15 noiembrie 2014

ARISTON: Încălzitoare de apă

Cunoscând calitatea produselor Ariston, firmă-lider la nivel global pentru confortul termic, vă prezentăm încălzitoarele de apă de care aveți nevoie și pe care le găsiți la magazinul nostru online.

1. Prezentăm diverse variante de consum și capacitățile de stocare:

Dacă doriți să achiziționați un încălzitor de apă, principalii parametri pe care trebuie să-i luați în considerare sunt numărul de puncte de colectare existente în locuinţă şi volumul necesar de apă caldă.


Boilere, incalzitoare de apa, prompt-service, rel=author, Ariston, Velis, eco, pro, plus


2. Gama Calidos: 

Gama Calidos de la Ariston îmbină performanţele deosebite cu economia de energie. Gama cuprinde boilerele VELIS PLUS, VELIS, SHAPE PREMIUM, SHAPE ECO, PRO PLUS și PRO ECO.


Boilere, incalzitoare de apa, prompt-service, rel=author, Ariston, Velis, eco, pro, plus

  
Funcția Eco maximizează economia de energie electrică prin:

  • memorarea perioadelor din zi în care folosiți apă caldă, pregătind aparatul să fie utilizat la momentul respectiv și în cantitatea utilizată în mod obișnuit.
  • păstrarea unei temperaturi de siguranță (45 grade C) pentru a garanta disponibilitatea unei cantități minime de apă caldă.
  • economisirea energiei de până la 10%.

Îmbinând funcţia ECO şi cea de programare, produsele Ariston permit o economie de energie de până la 20%, spre deosebire de un încălzitor de apă obişnuit. Utilizarea ambelor tehnologii vă aduce un plus de confort şi economie de energie.


Continuăm într-o postare viitoare seria noastră de prezentări pentru încălzitoare de apă de la Ariston.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu