sâmbătă, 15 noiembrie 2014

ARISTON: Încălzitoare de apă

Cunoscând calitatea produselor Ariston, firmă-lider la nivel global pentru confortul termic, vă prezentăm încălzitoarele de apă de care aveți nevoie și pe care le găsiți la magazinul nostru online.

1. Prezentăm diverse variante de consum și capacitățile de stocare:

Dacă doriți să achiziționați un încălzitor de apă, principalii parametri pe care trebuie să-i luați în considerare sunt numărul de puncte de colectare existente în locuinţă şi volumul necesar de apă caldă.


Boilere, incalzitoare de apa, prompt-service, rel=author, Ariston, Velis, eco, pro, plus


2. Gama Calidos: 

Gama Calidos de la Ariston îmbină performanţele deosebite cu economia de energie. Gama cuprinde boilerele VELIS PLUS, VELIS, SHAPE PREMIUM, SHAPE ECO, PRO PLUS și PRO ECO.


Boilere, incalzitoare de apa, prompt-service, rel=author, Ariston, Velis, eco, pro, plus

  
Funcția Eco maximizează economia de energie electrică prin:

  • memorarea perioadelor din zi în care folosiți apă caldă, pregătind aparatul să fie utilizat la momentul respectiv și în cantitatea utilizată în mod obișnuit.
  • păstrarea unei temperaturi de siguranță (45 grade C) pentru a garanta disponibilitatea unei cantități minime de apă caldă.
  • economisirea energiei de până la 10%.

Îmbinând funcţia ECO şi cea de programare, produsele Ariston permit o economie de energie de până la 20%, spre deosebire de un încălzitor de apă obişnuit. Utilizarea ambelor tehnologii vă aduce un plus de confort şi economie de energie.


* VELIS PLUS

Velis Plus este cel mai bun încălzitor de apă cu programare personalizată care este capabil să combine estetica, economia de energie și performanța în cel mai bun mod posibil.

În plus față de funcțiile comune ale acestei game, Velis Plus va asigura o funcționare perfect adaptată la nevoile dumneavoastră de apă caldă cu programare zilnică şi cu noul design cu finisaj metalic, care poate fi instalat în poziție orizontală sau verticală.

În funcţie de capacitatea boilerului Velis, puteţi economisi:

·        15 min la o capacitate de 50 l (economisire de timp de 21%)
·        1 oră la o capacitate de 80 l (economisire de timp de 51%)
·        1,3 ore la o capacitate de 100 l (economisire de timp de 60%)

Continuăm într-o postare viitoare seria noastră de prezentări pentru încălzitoare de apă de la Ariston.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postari recomandate