joi, 16 august 2012

Cazane Ferroli

Ferroli Romania a luat fiinta in 1998 ca filiala nationala a Grupului Ferroli. Compania Ferroli este un concern industrial ilalian infiintat in 1955 iar domeniul de activitate este axat pe producerea de sisteme de incalzire rezidentiala si industriala. Astazi, Ferroli reprezinta un brand de renume international oferind pietei o gama vasta de produse.

Cazanele produse de Ferroli corespund cerintelor si necesitatilor oricarui utilizator.

Gama de cazane Ferroli contine atat cazane pentru uz residential cat si pentru cel industrial.

Seria Ferroli FSB.
Dezvolta o putere termica utila intre 17 si 80 KW.

Cazanele Ferroli FSB sunt cazane din otel ce functioneaza pe baza de combustibil solid (lemn, carbune, cocs, peleti) si reprezinta o solutie de incalzire care combina operarea simpla, fiabilitatea si eficienta la un pret avantajos. Cazanele Ferroli FSB sunt folosite doar la incalzire; pentru preparare apa calda menajera trebuie conectat un boiler termoelectric. Pentru a functiona pe peleti este necesara montarea unui arzator special conectat direct la buncarul de depozitare al peletilor. Acest arzator este optional si se comanda separat. 

cazan ferroli fsb prompt-service
Cazan FERROLI FSB
Regulatorul termostatic de tiraj este obligatoriu si NU este inclus in furnitura standard de livrare.

Descriere cazan pe combustibil solid din otel Ferroli FSB 35:
  • Este utilizat in special pentru arderea de peleti, brichete, carbuni, tocatura lemnoasa, precum si orice fel de resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice;
  • Dotat cu usi mari de alimentare ce permit incarcarea si curatarea usoara;
  • Camera mare de alimentare specifica cazanului face posibila arderea lenta si de durata;
  • Operare economica si ecologica;
  • Suprafetele mari de incalzire precum si configuratia traseului de gaze arse permit utilizarea eficienta a caldurii;

·        Cazanul pe lemne Ferroli este prevazut cu tava de cenusa si kit de curatare.

Seria SFL
Dezvolta o putere termica utila intre 19 si 50 KW.

Cazanele din Fonta SFL pentru combustibili solizi (ecologici, conventionali) sau lichizi sunt fabricate pentru functionarea pe peleti, dar si pe tocatura lemnoasa, resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice, lemn, carbune, sau combustibil lichid tip M (cu kit optional). Corpul cazanului este format din elemente asamblate cu nipluri. Repartitia optima a aripioarelor permite obtinerea unor randamente ridicate si economie considerabila de energie. Camera de ardere este imersata, ceea ce asigura o perioada lunga de viata. Cazanul se livreaza impreuna cu regulatorul termostatic de tiraj pentru aer. Serpentina de racire de siguranta nu este inclusa in furnitura standard.

cazan ferroli sfl  prompt-service
Cazan FERROLI SFL

Seria Ferroli DP
Dezvolta o putere termica utila intre 25 si 95KW.

Cazanele din otel cu gazeificare FERROLI DP sunt destinate incalzirii ecologice si economice locuintelor si a altor obiective similare. Cazanele folosesc exclusiv arderea lemnului. Poate fi utilizat orice tip de lemn uscat, de preferinta busteni. Cazanele nu pot fi utilizate pentru arderea rumegusului si a deseurilor de mici dimensiuni. Acestea pot fi arse numai în cantitati mici impreuna cu bustenii ( max 10 %). Cazanele DP au afisajul analogic.

 Conditii pentru o functionare optima:
  • selectarea tipului si a puterii utile furnizate de cazan;
  • respectarea procedurii de punere in functiune;
  • utilizarea rationala;
  • efectuarea periodica a lucrarilor de intretinere;
  • service de calitate.
  • temperatura minima a apei pe retur, recomandata in functionare este 65°C.
  • temperatura apei recomandata in timpul functionarii cazanului este 80 - 90°C.
Optional, se poate utiliza un dispozitiv OVENTROP, care mentine temperatura apei pe retur, la intrarea în cazan, la minim 65°C. Când temperatura apei pe retur, la intrarea în cazan este peste 65°C, ventilul termoregulator deschide calea dinspre returul instalatiei (rezervorul de acumulare). Utilizarea dispozitivului Oventrop mareste perioada de garantie a cazanului la 3 ani.

Seria Ferroli FSB3
Dezvolta o putere termica utila intre 100 si 300KW.

Cazanele Ferroli FSB3 sunt cazane construite din placi de otel sudate (4-7 mm grosime). Randamentul sau depaseste 75% datorita constructiei cu trei drumuri, cu tuburi de ardere in al treilea drum.

Modelul de cazan Ferroli FSB3 este destinat alimentarii manuale cu combustibil solid (carbune brun, lemn de foc, brichete sau biomasa).

Usa superioara si cea inferioara sunt acoperite cu material refractar izolant pe baza de minerale cu vermiculita  -rezulta o cantitate mare de caldura pastrata in cazan;

Are o deschidere larga pentru a usura alimentarea manuala cu combustibil solid;

 Este livrat cu un kit de curatare.

Seria Ferroli FSBH
Dezvolta o putere termica utila intre 250 si 400KW.

Cazanele Ferroli FSBH sunt cazane construite din placi de otel sudate (4-7 mm grosime). Randamentul sau depaseste 75% datorita constructiei cu trei drumuri, cu tuburi de ardere in al treilea drum.

cazan ferroli fsbh
Cazan FERROLI FSBH

Modelul de cazan Ferroli FSBH este destinat alimentarii manuale cu combustibil solid (carbune brun, lemn de foc, brichete sau biomasa).

Usa superioara si cea inferioara sunt acoperite cu material refractar izolant pe baza de minerale cu vermiculita – rezulta o cantitate mare de caldura pastrata in cazan;

Are o deschidere larga pentru a usura alimentarea manuala cu combustibil solid;

Este livrat cu un kit de curatare.

Toate produsele  Ferroli sunt fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu