joi, 5 aprilie 2012

Aer conditionat Yamato

Aer conditionat Yamato
Aer conditionat Yamato


Firma Yamato este o companie japoneza, garantand calitatea aparatelor sale prin tehnologie nipona ,  toate aparatele de aer conditionat Yamato, indiferent de capacitate, avand incorporate compresoare eficiente Toshiba.

Concepute pentru a fi utilizate in orice incapere, aparatele de aer conditionat Yamato sunt o preferinta clara in lumea utilizatorilor sistemelor de climatizare, datorita raportului calitate-pret, ce poate intruni conditiile si necesitatiile oricarui consumator.

Intr-un nou model, cu design modern al unitatii exterioare si o inalta rata a functionalitatii componentelor interioare, aparatul de aer conditionat Yamato, prin tehnologia sa de ultima generatie, se impune pe piata ca si un produs de climatizare practic, accesibil si puternic.

Dotate cu eficiente schimbatoare de caldura, tubulatoare si sisteme de evacuare rapida a condensului, aparatele de aer conditionat Yamato, in afara functiei clasice de pornire/oprire, detin un program de functionare pe timpul noptii, ce regleaza functionarea aparatului la necesitatiile utilizarii pe durata acestui timp, asigurand o distributie multidimensionala a aerului pe orizontala, cat si pe verticala.

In caz de eroare survenita in functionarea aparatelor de aer conditionat Yamato, functia de autodiagnoza si autoprotectie afiseaza codul erorii.  Pentru scaderea umiditatii aerului fara a afecta in vreun fel temperatura din incapere, aparatele detin functia de dezumidificare.

In gama aparatelor de aer conditionat Yamato se gaseste si posibilitatea conectarii unitatii exterioare la orice unitate interioara (caseta, duct) de aceeasi putere, prin sistemul flexi-connect. Acest tip de sistem garanteaza, in functie de aplicatie, flexibilitatea in alegerea tipului unitatii interioare, cat si actizitionarea la timpi diferiti a unitatiilor, in functie de evolutia proiectului de climatizare.

Unitatiile exterioare ale aparatelor de aer conditionat Yamato au un design modern, sunt rezistente la coroziune si detin incorporat un schimbator de caldura hidrolitic, beneficiind de reparatii accesibile.

Cu utilizare atat in domeniul rezidential, cat si cu o gama comerciala de climatizare, alegerea unui aparat de aer conditionat Yamato de catre Dumneavoastra poate fi usurata prin indrumarea si consilierea pe care Prompt-Service vi le oferta.  Va oferim de asemnea transport gratuit pentru achizitia Dumneavoastra (in Bucuresti si Ilfov), cat si montajul aparatului (in Bucuresti si Ifov).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu