joi, 5 aprilie 2012

Aer conditionat Saunier Duval

Aer conditionat Saunier Duval
Aer conditionat Saunier Duval

aCompania Saunier Duval detine peste 100 de ani de experienta in fabricarea de produse cu o inalta durabilitate, excelenta calitate si incredere insuflata clientilor sai. Marca leader in Franta, in domeniul sistemelor de incalzire, climatizare si energii regenerabile, Saunier Duval detine o gama de produse bine definite, aparatele de aer conditonat Saunier Duval fiind fabricate utilizand tehnologii testate si materiale de calitate.

 Aparatele de aer conditionat Saunier Duval sunt concepute pentru a oferi un confort optim utilizatorilor sai prin functia Sleep, operare automata, controlul luminozitatii prin intermediul telecomenzii, filtrul de purificare a aerului, program 24h si zgomot redus, functii special concepute pentru a spori confortul.

Gama SDH 14 a aparatelor de aer conditionat Saunier Duval  cuprinde modele atat clasice on-off, cat si aparate cu tehnologie Inverter.  Incluzand ledul verde On-Off pe afisajul unitatii interioare seria  SDH 14 detine o telecomanda exclusiva cu mai multe functii.

Cu un sistem complet de filtere (filtru cu carbon activ si filtru anti-praf), aparatele de aer conditionat Saunier Duval din seria SDH 14 obtin o optima purificare a aerului, contribuind semnificativ la igenizarea aerului din spatial destinat utilizarii. Clasa energetica de top A asigura un ambient placut cu un minim consum de energie.

De asemenea, concepute pentru o instalare flexibila, aparatele de aer conditionat din gama SDH 14 permite lungimi mari ale tevii (20 m).

Aparatul de aer conditionat Saunier Duval prezinta multiple avantaje: este fiabil; are un aspect elegant; poate fi operat cu usurinta; este dotat cu sistem de filter de aer integrate; are clasa de eficienta energetica A; conceput pentru o usoara instalare; prezinta conexiuni electrice simple si are functia de programare 24 ore.

In dorinta de a achizitionat un aparat de aer conditionat, Prompt-Service va poate indruma si consilia in alegerea Dumneavoastra, in functie de cerinte si necesitati. Firma noastra va poate ajuta si cu partea de montaj ( in Bucuresti si Iflov), cat si cu transportul produselor (gratuit in Bucuresti si Ilfov, contra cost in tara).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu