joi, 5 aprilie 2012

Aer conditionat Saunier Duval

Aer conditionat Saunier Duval
Aer conditionat Saunier Duval

aCompania Saunier Duval detine peste 100 de ani de experienta in fabricarea de produse cu o inalta durabilitate, excelenta calitate si incredere insuflata clientilor sai. Marca leader in Franta, in domeniul sistemelor de incalzire, climatizare si energii regenerabile, Saunier Duval detine o gama de produse bine definite, aparatele de aer conditonat Saunier Duval fiind fabricate utilizand tehnologii testate si materiale de calitate.

 Aparatele de aer conditionat Saunier Duval sunt concepute pentru a oferi un confort optim utilizatorilor sai prin functia Sleep, operare automata, controlul luminozitatii prin intermediul telecomenzii, filtrul de purificare a aerului, program 24h si zgomot redus, functii special concepute pentru a spori confortul.

Gama SDH 14 a aparatelor de aer conditionat Saunier Duval  cuprinde modele atat clasice on-off, cat si aparate cu tehnologie Inverter.  Incluzand ledul verde On-Off pe afisajul unitatii interioare seria  SDH 14 detine o telecomanda exclusiva cu mai multe functii.

Cu un sistem complet de filtere (filtru cu carbon activ si filtru anti-praf), aparatele de aer conditionat Saunier Duval din seria SDH 14 obtin o optima purificare a aerului, contribuind semnificativ la igenizarea aerului din spatial destinat utilizarii. Clasa energetica de top A asigura un ambient placut cu un minim consum de energie.

De asemenea, concepute pentru o instalare flexibila, aparatele de aer conditionat din gama SDH 14 permite lungimi mari ale tevii (20 m).

Aparatul de aer conditionat Saunier Duval prezinta multiple avantaje: este fiabil; are un aspect elegant; poate fi operat cu usurinta; este dotat cu sistem de filter de aer integrate; are clasa de eficienta energetica A; conceput pentru o usoara instalare; prezinta conexiuni electrice simple si are functia de programare 24 ore.

In dorinta de a achizitionat un aparat de aer conditionat, Prompt-Service va poate indruma si consilia in alegerea Dumneavoastra, in functie de cerinte si necesitati. Firma noastra va poate ajuta si cu partea de montaj ( in Bucuresti si Iflov), cat si cu transportul produselor (gratuit in Bucuresti si Ilfov, contra cost in tara).

Mai multe detalii  tehnice si oferte de preturi referitoare la aparatele de aer conditionat Saunier Duval  le puteti  gasi prompt-service.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postari recomandate