marți, 10 aprilie 2012

Aer conditionat Carrier

Aer conditionat Carrier
Aer conditionat Carrier

Compania Carrier este cel mai mare fabricant de aparate de climatizare, ventilatie, incalzire si sisteme de racire, Willis Carrier fiind cel care a inventat bazele climatizarii moderne, dezvoltand primul sistem de aer conditionat. Concepute pentru siguranta si confortul utilizatorilor sai, aparatele de aer conditionat Carrier isi asuma responsabilitate de protejare a mediului inconjurator.

Carrier este cea mai larga organizatie angajata in procesul de cercetare si dezvoltare pe partea de climatizare, aparatele de aer conditionat Carrier fiind produse inovatoare cu durabilitate si eficienta in a intruni cerintele consumatorilor.

Cu o gama de aparate de aer conditionat de tip dezumidificator, model 54DHP este controlat electronic si datorita functie unice “Smart Comfort”, nivelul ideal de umiditate este obtinut in mod automat. Dezumidificatorul 54DHS este usor, accesibil in folosire si poate fi mutat cu usurinta dintr-o incapere in alta a rezidentei.

Aparatele mobile de aer conditionat Carrier (gama 51 AKP) sunt concepute nu doar sa raceasca, ci si sa purifice aerul cu sistemul lor de filter cu carbon activ si ioni de argint. Portabilele Carrier se remarca printr-un design elegant.

Aparatele de aer conditionat Carrrier de tip split se intind pe o gama larga, avand in comun inalta performanta de functionare, consumul redus de energie, un sistem de filtre eficiente in purificarea aerului si prevenirea bacteriilor, telecomenzi cu utilizare usoara.  Inovatia designului de care dispun ofera o solutie potrivita oricarui decor.

Incadrate intr-o categorie de clasa energetica performanta, aparatele de aer conditionat Carrier de tip caseta sunt sisteme de climatizare ce combina o inalta functionare cu flexibilitatea si designul modern al unitatii.

Duct-urile Carrier sunt aparate cu un design slim, concepute pentru o instalare facila, ceea ce le face sa fie o alegere optima pentru rezidente si spatii comerciale, chiar si acolo unde exista cerinte de trasee frigorifice de dimensiuni mari si un mod de operare pe temperaturi joase.

Pentru alegerea unui aparat de aer conditionat Carrier, firma Prompt-Service va poate sta la dispozitie in indrumare Dumneavoastra in functie de cerinte si necesitati. Va oferim, de asemenea, serviciul de montaj (in Bucuresti si Jud. Ilfov), cat si transport gratuit al aparatelor achizitionate (in Bucuresti si Jud. Ilfov).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu