miercuri, 11 aprilie 2012

Aer conditionat Sanyo

Aer conditionat Sanyo
Aer conditionat Sanyo

Sanyo este printre preferintele de top in lumea consultantei, instalarilor si utilizatorilor produselor de climatizare, datorita inovatiei si increderii pe care o inspira  produsele marca Sanyo. Aparatele de aer conditionat Sanyo se axeaza pe dezvoltarea unor sisteme cu optima eficenta energetica posibila, jucand un rol important in domeniul tehnologiilor de mediu.

Aparatele de aer conditionat Sanyo sunt alegerea naturala pentru un aparat de climatizare cu pompa de caldura ecologica, cu tehnologie avansata si inalta performanta de functionare.

Cuprinse intr-o gama larga, aparatele de aer conditionat Sanyo destinate spatiilor rezidentiale reprezinta sisteme croite sa inspire un mediu confortabil pentru orice perete, podea, duct sau caseta, Sanyo oferind o intreaga gama Rezidential. Folosind tehnologie de varf,  aparatele de aer conditionat Sanyo sunt capabile sa ofere cele mai eficiente sisteme din industria climatizarii cu solutii de eficienta energetica pentru toate echipamentele de climatizare. Cu design compact si modern, dotate cu compresor de turatie constanta, on/off sau Inverter, atat in varianta split cat si multisplit aparatele de aer conditionat Sanyo se integreaza in orice decor.

Destinate unor spatii largi, cu performante net superioare modelelor vechi, noua gama de sisteme SPW DC Inverter a aparatelor de aer conditiont Sanyo, sunt solutia ideala interioarelor neregulate in care distributia aerului trebuie sa se realizeze uniform si cu aceeasi intensitate in orice loc din spatiul comercial destinat.

Sanyo, prin sistemele VRF GHP M dotate cu tehnologie revolutionara, ofera solutie atunci cand posibilitatea de alimentare electrica este foarte limitata , ele fiind niste sisteme de climatizare eficiente si flexibile, constituind o alegere buna pentru proiecte comerciale ambitioase. Sistemele VRF Sanyo cu actionare electrica sunt concepute pentru atingerea unei eficiente energetice maxime cu consum de energie redus.

In vederea achizitionarii unui aparat de aer conditionat Sanyo, Prompt-Service va sta la dispozitie pentru indrumare si in consilierea Dumneavoastra.  De asemenea firma noastra va poate asigura transport gratuit (in Bucuresti si Ilfov), cat si montajul aparatelor contra cost.

Mai multe detalii  tehnice si oferte de preturi referitoare la aparatele de aer conditionat  le puteti  gasi pe prompt-service.ro .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu