vineri, 13 aprilie 2012

Aer conditionat Panasonic

Aer conditionat Panasonic
Aer conditionat Panasonic
 
Specializata pe nu mai putin de 14 domenii de activitate, compania japoneza Panasonic este dedicata inovatiilor ecologice incorporate in tehnologia sistemele sale de climatizare, dorind sa ofera siguranta, confort si si un mediu inconjurator placut tuturor utilizatorilor.

Panasonic dispune de o gama vasta de solutii inteligente pe domeniul climatizarii, venite sa se potriveasca oricarei rezidente, birou sau spatiu comercial. De la caracteristici destinate unui consum redus de energie pana la modele super silentioase, sau sisteme ce promoveaza in mod activ un aer mai curat si sanatos, Panasonic a gasit calea ideala de a oferi produse avansate, inovatoare, inteligente.

Cu capacitati cuprinse intre 9000 BTU si 28000 BTU, aparatele de aer conditionat Panasonic, din gama CS/CU-S, beneficiaza de o substantiala economie in energia consumata, datorita tehnologiei inverter. Aceasta gama este conceputa sa purifice si sa dezumidifice aerul din incapere, intrunind atat cerinta de confort, cat si consumul redus de energie.

Promovand avansata tehnologie ECONAVI impreuna cu tehnologia inverter, aparatele de aer conditionat Panasonic sunt solutia ideala pentru raportul pret-calitate, economisind bani si energie, asigurand de asemenea un mediu curat datorat purificatorului de aer incorporat. Tehologia ECONAVI aplica senzori de inalta precizie si controleaza programarea aparatului in acord cu conditiile spatiului destinat utilizarii. Gama ECONAVI Reverse-cycle Inverter mentine un climat racoros vara si un mediu cald pe perioada iernii, venind pe piata sistemelor de climatizare cu un design elegant si tehnologie de ultima ora in economia de energie.

Aparatele de aer conditionat Panasonic ce au incorporata tehnologia standard reverse-cycle inverter combina consumul de energie redus cu un filtru de purificare al aerului ce previne si reduce numarul de bacterii si micro oraganisme.

Firma Prompt-Service va sta la dispozitie in consilierea si indrumarea dumneavoastra in alegerea unui aparat de aer conditionat Panasonic, cat si cu transport (gratuit in Bucuresti si Jud. Ilfov) si montarea aparatelor (Bucuresti si Jud. Ilfov).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu