miercuri, 4 aprilie 2012

Aer conditionat Whirlpool

Aer conditionat Whirlpool
Aer conditionat Whirlpool

Whirlpool Corporation a pornit in anul 1911, de la o mica afacere de familie si a ajuns la ora actuala un producator mondiat de electrocasnice de mari dimensiuni, printre care se numara si aparate de aer conditionat.

Compania  realizeaza vanzari anuale de aproximativ 17 miliarde dolari, are 67.000 de angajati si mai mult decat atat, detine centre de cercetare de tehnologie din intreaga lume.

Principalele locatii, unde isi desfasoare activitatea producatorii de electrocasnice, in special de aparate de aer conditionat sunt Comerio (Italia), São Paulo (Brazilia), Shanghai (China).

Aparatele de aer conditionat Whirlpool fac parte dintr-o gama estetica, fiind create cu idei inovatoare cu scopul de a asigura o climatizare ideala.

Aparatele de aer conditionat Whirlpool asigura eficienta ridicata prin diverse moduri de functionare., fiind dotate cu o serie de functii ce asigura un mediu placut si sanatos, precum:

Functia JET COOL

Aceasta este usor de activat, printr-o singura apasare a butonului JET aflat pe telecomanda, se determina aparatul sa functioneze cu o viteza ridicata a ventilatorului si raceste automat incaperea la 18 grade, indiferent de temperatura care a fost setata anterior.

Functia 6TH SENSE

Fuctia 6th sense este reprezentata printr-un senzor de temperatura ce se afla in unitatea interioara, care detecteaza temperatura aerului din incaperea in care se afla aparatul si stabileste care este combinatia ideala de functii: racire, incalzire, ventilatie si deumidificare a aerului.

Functia Round U

Telecomanda acestor aparate de aer conditionat are montat un senzor care aduna permanent date despre temperatura din jur, si la fiecare 10 minute trimite semnale catre unitatea interioara, indicandu-i acestuia temperatura potrivita in functie de setarile selectate de dumneavoastra.

Aparatele de aer conditionat Whirlpool sunt echipate si cu programator 24 ore si ceas (pe telecomanda), panou lavabil, filtru de praf si antibacterian si cu filtru activ cu carbon.

Daca doriti sa va informati si sa achizitionati un astfel de aparat, nu ezitati sa contactati unul dintre specialistii firmei noastre, care va stau la dispozitie cu toate detaliile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu