marți, 3 aprilie 2012

Aer conditionat Ariston

Aer conditionat Ariston, prompt-service
Aer conditionat Ariston

Compania Ariston si-a castigat pe piata internationala un renume in fabricarea de echipamente cu o calitate deosebita si o constanta inovatie implementata in produsele sale. Aparatele de aer conditionat Ariston s-au remarcat datorita performantei inalte de functionare cu economii de energie, ele reunind un design rafinat si tehnologii moderne. Sediul central Ariston este situat in Italia.

In permanenta o marca moderna si dinamica, aparatele de aer conditionat Ariston ofera un confort optim printr-o combinatia de performanta cu garantia securitatii si o usoara utilizare, satisfacand necesitatile utilizatorilor prin accesibilitate lor.

Cu emisii de noxe reduse, aparatele de aer conditionat Ariston sunt dotate cu tehnologii ce permit imbunatatirea calitatii vietii si protejarea mediului inconjurator, cu posibilitatea de a oferi utilizatorilor un confort personalizat in functie de necesitati si resurse.

Aparatele de aer conditionat Ariston sunt dotate cu functia de racire sau incalzire prin intermediul pompei de caldura si functia de dezumidificare, umiditatea in exces fiind eliminata pentru a se ajunge la un microclimat ideal, asigurand un ambient placut pentru utilizatorii Ariston.

Gama Round Evo intruneste aparate de aer conditionat Ariston On-Off, Inverter si 3D. Modelul Round Evo are un design elegant, functii precum Turbo si Sleep, Ionizator, autodiagnoza si filtru cu carbon activ. Aparatele de aer conditionat Ariston Round Evo 3D sunt dotate cu filtru cu vitamina C si filtru cu carbon activ ce ataca bacteriile si elimina mirosurile creand un model de confort ecologic. Evo 3D au o inalta eficienta  si silentiozitate in functionare. Tehnologia 3D Inverter asigura control asupra parametrilor de operare in relatie cu temperatura setata si conditiile de clima. Inalta eficienta energetica si reducerea de consum sunt certificate de clasa energetica cu valori de top EER si COP, functionand intr-un mod extrem de silentios.

Prompt-Service va poate sta la dispozitie in indrumarea si pentru consilierea Dumneavoastra daca doriti sa optati pentru aparatele de aer conditionat marca Ariston. De asemenea, oferim serviciul de transport gratuit in Bucuresti si Judetul Ilfov, cat si montarea aparatului ales (Bucuresti si Judetul Ilfov). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu