luni, 2 aprilie 2012

Aer conditionat Haier

Aer conditionat Haier
Aer conditionat Haier
Compania producatoare de aparate de aer conditionat Haier, este la ora actuala al cincilea producator de aparatura electrocasnica din lume. Gigantul electrocasnicelor detine un portofoliu de 96 de linii de produse, 36.000 de magazine  in peste 165 de tari, producand 15.100 de produse.
Haier are ca principal scop satisfacerea celor mai exigente cerinte din partea clientilor. Printre produsele comercializate de ei se numara si aparatele de aer conditionat Haier ce au introdus pe piata noul sistem de filtrare cu ionizator.

Compania s-a infiintat in China si in prezent s-a extins in toata lumea, fiind situata pe primul loc in Statele Unite  pentru vanzarile frigiderelor compacte.

Aparatele de aer conditionat Haier sunt dotate cu super ionizator care reprezinta o serie de ioni negativi din mediul natural, care o data ce sunt activati (prin apasarea butonului Health, de pe telecomanda) declanseaza senzatia de prospetime in intreaga incapere.

Generatorul de raze UV elimina bacteriile din aer si restul microorganismelor din aer, asigurand un mediu racoras, curat si sanatos.

Aparatele de aer conditionat Haier sunt dotate cu o serie de filtre precum filtru ESF, filtru antipraf si filtru fotocatalitic, filtru cu ioni negativi.

Printre functiile pe care le detine aparatul se numara functia de autorestart, functia inteligenta de distributie a aerului, functia de dezumidificare, modul power, modul sleep, mod absolut auto, modul soft si timer 24 h.

Daca doriti sa achizitionati un astfel de aparat sau daca doriti sa aflati mai multe detalii referitoare la aparate de aer conditionat Haier, va rog sa ne contactati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu