miercuri, 7 martie 2012

Aer conditionat LG

Aer conditionat LG
Aer conditionat LG

Marele gigant al produselor digitale LG, are ca scop lanasarea produselor de top din gama lor si sa satisfaca nevoile clientilor. Cu aceste doua obiective, cei de la LG au reusit sa ajunga topul preferintelor clientilor.

Companie fondata in zona asiatica, in anul 1958, a lansat de-a lungul anilor, nenumarate serii de produse electrocasnice si digitale, precum televizoare, radiouri, telefoane, palyere, aparate de aer conditionate etc

Fondatorii LG au pornit la drum in anul 1958 cu numele de Gold Star, producand primele produse in Corea si anume televizoare si radiouri. Au stat in aceasta forma pana in anul 1995 cand s-au redenumit LG Electronics si si-au stabilit sediul social in SUA.

Aparate de aer conditionat LG

De-a lungul anilor au inregistrat peste 100 de milioane de unitati de aparate de aer conditionat vandute. Linia de asamblare a aparatelor de aer conditionat se desfasoara in Turcia si Coreea.

Aparatele de aer conditionat LG sunt create cu functii ce reduc umiditatea din camera fara supra-racire, turbina aparatului de aer conditionat porneste numai cand temperatura conductelor atinge temperatura de 28 grade Celsius, fara a refula aer rece.

Majoritatea aparatelor, au in dotare functia jet Cool ceea ce inseamna ca in camera se elimina in jet de aer rece care persista 30 de minute sau pana cand temperatura camerei ajunge la 18 grace C.

Aproape toate aparatele de aer conditionat LG sunt dotate cu sistemul unic Neo Plasma echipat cu 7 filtre specializate care sunt structurate in 5 stadii pentru imbunatatirea filtrarii. Reduce praful, mirosurile, distruge bacteriile si alergenii si poate retine chiar si fum de tigara.

Din punct de vedere estetic, aparatele de aer conditionat LG, au un design modern pentru fiecare tip de aparat creat si anume split de perete, duct, caseta, coloana sau convertibil, iar cat despre functionalitatea lor, se poate spune ca atinge cote maxime.

Aparatele de aer conditionat LG tip Split sunt proiectate cu un aspect modern, suprafata exterioara fiind creata din reflectorizant la unele aparate, in special cum sunt cele din gama Art cool.

In functie de dimensiunile si forma incaperii, este posibila racirea simultana a unui volum mai mare de aer si cu ajutorul functiei de purificare se asigura distribuirea unui aer curat si proaspat.

Pentru oricare dintre aceaste aparate, pueti apela cu usurinta la firma noastra, accesand site-ul nostru si printr-un singur click aveti posibilitatea sa gasiti produsele de care sunteti intereasat.

Mai mult decat atat, va stam la dispozitie cu o echipa profesionista ce va poate ajuta, atat cu punerea in functie cat si cu montajul aparatului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu