marți, 6 martie 2012

Aer conditionat Midea

Aer conditionat Midea
Aer conditionat Midea

     
      Midea TDI (divizie internationala a Midea Air-Conditioning and Refrigeration Sector ) este membru cheie al Midea Group, corporatie cu sediul in China. Midea beneficiaza de o larga platforma de export a aparatelor de aer conditionat rezidentiale si industriale.

      Aparatele de aer conditionat Midea se intind pe o gama larga, de la aparate de uz casnic pana la aparate de tip industrial (split de perete, multi split, caseta, duct, coloana, sistem VRF, chiller, ventilo-convector), oferind comfortul spatiului destinat utilizarii.

      O caracteristica a aparatelor de aer conditionat Midea este importanta pe care o acorda sanatatii consumatorului prin dotarea cu filtre moderne si eficiente (Bio Filtru, Filtru de Carbon Activ, Filtru cu Ioni de argint), filtre ce asigura calitatea aerului prin prevenirea activitatii si neutralizarea bacteriilor si microbilor din aer, absortia fumului si a mirosurilor neplacute, retinerea particulelor, polenului si microoranismelor.   

      Functia de ionizator de care dispun anumite aparatele de aer conditionat Midea are menirea de a pune in functiune sistemul circulator, imbunatatind functionarea plamanilor si prevenind in mod eficient boli ale cailor respiratorii.

    Prin caracteristicile si functiile lor, aparatele de aer conditionat Midea beneficiaza de increderea specialistilor in calitatea produselor, datorita usoarei utilizari, consumului eficient de energie, atentiei asupra sanatatii si comfortului.

     Datorita multitudinii de produse gama Midea, Prompt-Service Clima va poate sta la dispozitie prin indrumarea spre alegerea potrivita a aparatului, cat si consilierea dumneavoastra. Oferim transport gratuit in Bucuresti si Ilfov, montajul cu cost in functie de capacitatea de functionare a aparatului, iar aparatele beneficiaza de o garantie  integrala de 3 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu