joi, 8 martie 2012

Aer conditionat Samsung

Aer conditionat Samsung
Aer conditionat Samsung

Samsung Group, este o companie din Coreea de Sud, fondata in urma cu peste 70 de ani, de catre Byung-Chul Lee si are ca principal obiectiv, lansarea produselor electronice si IT de calitate.

Intotdeauna au tintit catre locurile fruntase din topul clasamentului fondat pe baza preferintelor clientilor si in prezent se numara printre brandu-urile preferate de populatie si mai mult decat atat, ofera o incredere aparte.

Byung-Chul Lee a dat startul acestui maraton de castigarea increderii clientilor in anul 1938, cu o mica societate comerciala formata din 40 de angajati, pe care a numit-o “Trei Stele”, ce inseamna “Samsung” in coreana, cu sediul in Seul.

Din 1938 pana in 1990 compania a avut o intreaga perioada cu urcusuri si coborasuri, fiind nevoit de cateva ori sa inchida firma si sa o ia de la capat in total alt loc.

Una dintre perioade a fost cea a invaziei comuniste cand Lee Byung-Chull a inchis tot si a plecat in Suwon. Abia peste ceva ani a repornit afacerea care s-a dovedit in timp, a fi un real succes.

In anii 90 Samsung a devenit o corporatie internationala, oferind produse electronice, it si nu numai, de cea mai inalta calitate.

In prezent cu brand-ul Samsung sunt semnate telefoane mobile, televizioare, sisteme audio/video, camera foto/video, solutii it, electrocasnice si accesorii pentru toate acestea.

Aparatele de aer conditionat Samsung, create in China intra in categoria electrocasnicelor si sunt niste produse de baza pentru companie, lucru demonstrat de miile de unitati de aer conditionat vandute anual.

Aparatele de aer conditioant Samsung sunt de o calitate fina fiind dotate cu filtru HD care aduna pana la 80% din praf si din alergenii care cauzeaza bacteriile.

Mai mult decat atat au filtru placat cu argint Silver Nano Health System si filtru deodorizant cu carbune activ care absoarbe fumul de tigara si mirosurile de provenienta organice.

Multe aparate de aer conditionat Samsung sunt echipate cu sistemul Neo Forte ce detine functii importante precum functia de racire - incalzire - auto - turbo, functia de autocuratare, auto restart, dezumidificare, reglare automata a fluxului de aer, posibilitatea de a programa aparatul pentru a se opri sau pentru a porni.

Aparatele de aer conditionat Samsung, sunt produse aflate in topul preferintelor clientilor si daca doriti sa achizitionati un astfel de aparat, firma noastra va sta la dispozitie pentru a va face cele mai potrivite indrumari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu