joi, 1 decembrie 2011

La multi ani, Romania!


Aer conditionat colorat
La multi ani, Romania!

De 1 decembrie, echipa prompt service clima e alaturi de tine. Va stam la dispozitie pentru aceleasi servicii de ofertare, consultanta si service. Chiar mai mult, de ziua romanilor, va oferim discounturi la toate operatiunile de montaj comandate astazi. Preturi reduse pentru toate aparatele de aer conditionat din gama art design color, in limita stocului disponibil. 

Puteti alege intre aparate de aer conditionat clasice, inverter si cele colorate.

Aparatele de aer conditionat clasice on-off sunt potrivite oricarei incaperi, asigurand climatizarea optima, aparatele de aer conditionat Inverter au un consum redus de energie electrica (pana la 40% mai putin fata de cele clasice), iar split-urile design sunt potrivite pentru spatiile unde se doreste un aspect estetic.

Mai mult, in cazul celor ce apartin seriei colorate, exista produse cu panouri frontale colorate ce pot fi schimbate fara necesitatea unui specialist in domeniu. Asadar exista posibilitatea achizitionarii unui aparat de aer conditionat impreuna cu mai multe panouri frontale in cazul in care este necesara schimbarea culorii acestora pentru anumite evenimente.

Va asteptam sa ne contactati pentru mai multe detalii sau intrebari la numerele noastre de telefon: 0725223238 si 0212600600 sau pe adresa de e-mail office@prompt-service.ro. De asemenea, puteti vizita pagina noastra de facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu