vineri, 2 martie 2012

Aer conditionat Gree


Cand suntem pusi in situatia de a alege un aparat de aer conditionat pentru locuinta noastra, pentru birou sau oricare alta incapere, trebuie sa analizam inainte ofertele pe care le avem si sa ne decidem asupra unui tip de aparat, iar aceasta decizie se ia in functie de brand-ul si capacitatea dorita.

Gree reprezinta una dintre cele mai mari companii producatoare de sisteme de aer conditionat, fondata in 1991 la Zhuhai in China si poate fi considerata un gigant al climatizarii, dupa doar 20 de ani de activitate.

Fiind considerat legenda asiatica de climatizare, ei isi desfasoara activitatile de creare si asamblare a aparatelor de aer conditionat Gree, in China. Anual 100 de milioane de clienti, aleg aparatele de aer conditionat Gree in peste 200 de tari.

Aparatele de aer conditionat Gree sunt prezentate intr-o gama larga creata din 20 de categorii de produse, cu 400 de serii si peste 7000 de modele.

Aer conditionat Gree
Aer conditionat Gree



Aparatele de aer conditionat Gree sunt concepute cu un design modern, compact si cu nivel redus de zgomot, potrivit pentru locuinte si incaperi moderne. Au in dotare telecomanda wireless, iar aparatele industriale telecomanda cu fir.

      
Fiabilitatea si consumul redus de energie fac din aparatele de aer conditionat Gree unele dintre cele mai bune investitii pe termen lung, iar cu ajutorul tehnologiei DC Inverter reusesc sa economiseasca cu pana la 30% mai multa energie electrica fata de aparatele de aer conditionat clasice.

Aparatele de aer conditionat Gree sunt proiectate cu sistem turbo ceea ce inseamna ca temperatura camerei creste sau scade, in functie de comanda, in mod automat, fara a mai exista acea perioada de tranzitie intre comanda si schimbarea temperaturii.

Multitudinea de  functii si tehnologii ale aparatelor de aer conditionat Gree au atras aprecierile tuturor clientilor sai, mulumind cele mai exigente cereri si ajutand la imbunatatirea calitatii vietii.

Pentru achizitionarea unui astfel de aparat de aer conditionat Gree, puteti apela la echipa noastra de profesionisti, ce va poate indruma catre aerul conditionat potrivit cerintelor dumneavoastra.

Firma noastra, este unul dintre distribuitori de aparate de aer conditionat Gree si va poate oferi cele mai avantajoase solutii de proiectare, achizitionare, transport si montaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu