luni, 6 august 2012

Aer conditionat Hitachi


Hitachi s-a lansat ca un atelier de reparatii mecanice in anul 1910. Este anul in care a construit primul motor cu inductie de 5 cai putere. A urmat o dezvoltare progresiva atat pe plan economic cat si tehnologic. Recunoscuta pe plan mondial ca o mare companie ce dezvolta activitati in diverse domenii, Hitachi are ca tel imbunatatirea permanenta a vietii societatii fara a afecta mediul inconjurator.

marca hitachi
Marca Hitachi

Astazi, compania Hitachi are centre de productie si desfacere in America, Asia, Europa, Oceania si in Orientul Mijlociu si Africa.

Hitachi, producator de aparate de aer conditionat

Primul aparat de aer conditionat mobil poarta marca Hitachi.

Aparatele de aer conditionat seria S

Aparatele de aer conditionat Hitachi seria S sunt concepute ca sisteme split de perete. Ca lider de piata in sistemele split, depasesc conceptul de racire, de confort mergand pana la a oferi o solutie completa de aer conditionat. Ele sunt disponibile in capacitati de racire si incalzire de la 1.8kW la 4.2kW​​.

Sunt prevazute cu un senzor de entalpie (functie de stare a unui sistem termodinamic) pentru controlul umiditatii aerului, cu functii reale de uscare si ionizare. Un generator de ioni conectat cu un filtru de otel inoxidabil retine bacteriile, dezinfecteaza si purifica aerul cu o eficienta de pana la 99,99%.

COP (coeficientul de performanta) ajunge pana la 6.13 si este  posibil datorita utilizarii unui schimbator de caldura din otel inoxidabil.


Aparatele de aer conditionat seria Shirokuma

Sistemele Shirokuma alcatuiesc o gama premium de splituri de perete atractiva si eficienta. Capacitatea de racire si incalzire a  seriei Shirokuma este cuprinsa intre  2,5 kW si 6.3kW.

Cu un design simplu, elegant,  disponibil in doua combinatii de culori, alb si argintiu sau bej si ciocolatiu fac ca aceasta gama sa se poata incadra perfect in orice decor.

Sistemul Inverter Power Active Model (PAM) reduce pierderile de putere la mai putin de 1% si asigura o functionare eficienta chiar si la o temperatura de  -15 ° C. Aerul din interiorul aparatului este mentinut curat datorita structurii interne care este invelita in otel inoxidabil. Noile solutii tehnice contribuie la imbunatatirea calitatii aerului. Sistemul lon Mist cu emisie de ioni negativi si ioni pozitivi curata si parfumeaza aerul.
aer conditionat Shirokuma
Aer conditionat Hitachi seria  Shirokuma

Aparatele de aer conditionat seria Summit

Asestea sunt sisteme split de perete cu o calitate si performanta exceptionala. Sunt disponibile in capacitati de racire si incalzire de la 1.8kW la 9.3kW. Includ mai multe functii cu parametrii de un inalta clasa, cum ar fi nivelul de zgomot redus, 24dB (A), optional controlere de timp de pana la 7 zile. Modele de pana la 5.0kW au un design atractiv, unitate interioara plata ce confera stil si eleganta. De remarcat, clasa de eficienta A / A se mentine pana la modelele de capacitate 7.0kW ca urmare a utilizarii compresoarelor DC inverter, iar COP se ridica pana la 4.31.

Dintre sistemele concepute pentru uz comercial amintim doar o singura gama: Utopia.

Aceasta gama cuprinde atat sisteme tip casata si duct cat si splituri de interior. Se remarca prin performante deosebite.
Seria ES a gamei Utopia include sisteme diverse de climatizare care sunt disponibile in capacitati de racire si incalzire de la 5.0kW la 28kW. Seria se remarca prin consum mic de energie.

Seria IVX include controlul VRF atat la sistemele simple cat si la cele multi. Aceste sisteme sunt disponibile in capacitati de racire si incalzire de la 7.1kW la 33.5kW.

Sistemele duct de tip RASC se remarca prin design-ul deosebit al unitatilor externe ce ar putea fi instalate in interior. Capacitatea de racire si de incalzire a acestor sisteme este cuprinsa intre 7.1kW si 25kW.
aer conditionat hitachi summit
Aparat de aer conditionat Hitachi Summit
In concluzie orice produs al companiei Hitachi este realizat la standarde  inalte de eficienta si design iar raportul dintre pret si calitate se dovedeste a fi unul dintre cele mai bune din lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu