miercuri, 1 august 2012

Aer conditionat Toshiba

Compania Toshiba a luat fiinta in anul 1875 iar cel care a pus bazele companiei a fost inginerul Hisashige Tanaka, cunoscut sub numele de Thomas Edison a Japoniei.

Visul cel mare al lui Tanaka a fost de a asigura cat mai multe locuri de munca si de a dezvolta tehnologii de viitor ceea ce ar duce atat la progres economic cat si tehnologic. Se poate spune ca astazi visul sau este implinit.

La 140 de ani de la infiintare, comapnia Toshiba a devenit lider mondial in produse electronice si nu numai. Nu cred ca este cineva care sa nu fi rostit numele companiei. Pe langa faptul ca dezvolta tehnologii noi, compania Toshiba se implica permanent in imbunatatirea confortului si sanatatii.

Lider in tehnologie, compania Toshiba a fost prima producatoare de aparate portabile de aer conditionat. In 2001 a lansat pe piata sistemul Daiseikai, un aparat de aer conditionat combinat cu un purificator de aer. Acest sistem nu numai ca raceste dar asigura si o foarte buna calitate a aerului din mediu.

Calitatea excelenta - cartea de vizita a companiei

Fiecare idee este studiata si verificata in cel mai mic detaliu. Solutiile sunt universal recunoscute si apreciate de catre profesionistii in domeniu pentru fiabilitatea lor totala.

Confort la 360°

Dar inovarea nu este singurul aspect care conteaza pentru Toshiba. Conditiile climatice ideale, designul functional, optimizarea calitatii aerului si consumul redus de energie fac obiectul cercatarii companiei Toshiba.


Compatibil cu mediul inconjurator

Cercetarea continua sa depaseasca propriile obiective si se angajeaza in respectarea mediului inconjurator.


Nici un compromis, nici o concesie. Numai calitate, pur si simplu

In ultimii treizeci de ani, Toshiba a studiat si proiectat numeroase modele de sisteme de aer conditionat, un sector care este foarte competitiv. Pentru Toshiba calitatea este intotdeauna o prioritate.


aer conditionat toshiba
Aer conditionat Toshiba


Ca lider mondial in domeniul electronicii, Toshiba se angajeaza sa ofere cele mai inalte standarde de calitate si inovatie in toate industriile in care compania este un jucator important.

Aceste principii se aplica la divizia de aer conditionat, pentru care Toshiba continua sa dezvolte produse de lider de piata adecvate pentru aplicatii rezidentiale si comerciale.

Toshiba are o pasiune pentru inovatie si lucreaza in mod constant pentru a se asigura ca aparatele de aer conditionat produse de companie ajuta la protejarea mediului. Produsele Toshiba au garantia fiabilitatii.

In managementul de mediu, tehnologia sistemelor de aer conditionat Toshiba si-a castigat certificarea ISO 14001 si conduce industria, cu 14 premii de mediu, inclusiv al Ministerului Comertului International si Premiul Industriei din Japonia.

Toshiba a primit, de asemenea, recunoastere internationala pentru realizarea sistemelor Split cu eficienta energetica si a produselor VRF, care opereaza pe agent frigorific R410A.

Toate sistemele Toshiba sunt proiectate cu accent pe eficienta energetica, fiabilitatea si estetica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu