marți, 7 august 2012

Aer conditionat LG Art Cool


Aparatele de aer conditionat au devenit mult mai mult decat un accesoriu de lux al lociuntelor  noastre. Pe langa rolul de a imbunatati calitatea aerului pe care-l respiram, design-ul lor trebuie sa fie in concordanta cu decorul incaperii. LG a studiat aceasta necesitate si a introdus pe piata modelele  LG Art Cool intr-o varietate de culori atragatoare si finisaje deosebite ce se potrivesc oricaror gusturi.  Aceasta este o solutie foarte ingenioasa si inteligenta. 

Aparatele de aer conditionat reprezinta o necesitate in aproape orice casa, asemeni frigiderului sau masinii de spalat, de aceea nu trebuie neglijat aspectul acestora mai ales ca servesc incaperile destinate  relaxarii sau activitatilor cotidiene. De ce nu am privi o pictura sau o fotografie cu cei dragi in locul unui aparat cu rol stric functional? Gratie noului design, aparatul dumneavoastra de aer conditionat se poate tranforma intr-un decor ce-ti incanta privirea.


aparat de aer conditionat lg
Aparat de aer conditionat LG ART COOL

Deci, ideea este cat se poate de simpla, aceasta schimba total aspectul unei incaperi. Faptul ca va permite sa alegeti imaginea sau sa o schimbati periodic prin simpla inlocuire, aduce un plus de eleganta si prospetime decorului interior, depasind rolul strict de a raci sau incalzi aerul din incapere. 

Gama actuala ARTCOOL cuprinde seria ARTCOOL si ARTCOOL Mirror. Ambele sunt disponibile in multiple modele ce au caracteristici tehnice diferite. Mai mult, pot fi conectate la gama actuala de tip split si multi-split urmand sa fie adaptate la sistemele ce includ functii suplimentare cum ar fi cele cu cinci etape de purificare a aerului, sistem de control digital al debitului si a modulului de auto-curatare.

LG ART COOL umple spatiul cu o briza placuta si va permite sa va exprimati stilul individual cu propria opera de arta sau fotografie.

PANEL LG Art Cool. O alegere cuprinzatoare de nuante de culoare ce se poate asorta cu decorul camerei (culoarea tapetului, mobilierul  etc).

PANEL PHOTO va permite individualizarea aparatului dumneavoastra de aer conditionat prin introducerea unei fotografii sau a picturii preferate in rama special conceputa . PANEL PHOTO transforma camera dumneavoastra intr-o adevarata galerie de arta, si reflecta in mod ideal propria dumneavoastra personalitate.

Gama ARTCOOL este disponibila la doua capacitati (2.7kW si 3.5kW) si este compatibila cu noua serie LG de tip split si multi-split  inverter.

Aparatele ARTCOOL Mirror

Acest aparat de aer conditionat poate fi dotat cu o oglinda fumurie frontala cu finisaj standard, sau cu  panou argintiu sau albastru permitand aparatului de aer conditionat ARTCOOL Mirror sa se integreze in orice decor interior.


aer conditionat lg art cool
Aparat de aer conditionat LG ART COOL


ARTCOOL Mirror este disponibil la patru capacitati (2.7kW, 3.5kW, 5.2kW si 7.1KW) si poate fi conectat la noua serie LG tip split si multi-split inverter.

Aparatele de aer conditionat LG ARTCOOL s-au dovedit a fi un succes imens pe piata consumatorilor casnici.

Acest aparat de aer conditionat se incadreaza foarte bine in orice locuinta, si se dovedeste, de asemenea, o alegere potrivita a societatilor comerciale ce pot folosi rama transparenta pentru a afisa branding-ul societatii sau comunicatele interioare.

In ciuda designului sau compact, gama ARTCOOL ofera o impresionanta distributie de aer,  cu un flux tridimensional, asigurand un circuit optim al aerului in camera. Sistemul detine control digital al fluxului de aer ceea ce va permite sa optati pentru modul de functionare care va ofera confortul maxim.

Gama LG ARTCOOL dispune de sistemul unic de purificare a aerului Neo-Plasma, care cuprinde cinci etape separate de filtrare a aerului pentru a crea un mediu mai curat si mai placut. Controlul sistemului se face prin telecomanda pe infra-rosu de ultima generetie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu