luni, 5 martie 2012

Aer conditionat Henson

Aer conditionat Henson
Aer conditionat Henson




Henson Trading LTD, este o companie producatoare de aparate de aer conditionat, ce are originea in Huston, Texas, iar linia de asamblare in China. 

Aparatele de aer conditionat Henson, sunt create cu un sistem complet de ventilatie echipate cu racire si incalzire pentru a asigura confortul dorit de clienti.

Aceste aparate sunt dotate cu filtre de aer ce asigura eliminarea tuturor impuritatilor si particulelor nocive din aer, precum praf, bacterii, virusi si hidrosulfuri.

Foarte important de stiut este faptul ca aparatele de aer conditionat Henson, sunt disponibile si in varianta multisplit (o singura unitate exteriora si 2, 3 sau mai multe interioare) potrivite pentru incaperi cu 2, 3 sau mai multe camere.

Alegerea unui aparat de aer conditionat, este o activitate dificila, in cazul in care trebuie sa alegeti dintr-o multitudine de brand-uri expuse.

Gama Henson, este una recomandata de catre specialisti, pentru diversitatea posibilitatii de folosire, fiind produse potrivite atat pentru locuinte de 2, 3 camere, cat si pentru birouri, sali de sedinte si living-uri.

Pentru toate detaliile referitoare la gama Henson si nu numai, reprezentantii firmei noastre va stau la dispozitie cu scopul de a va oferi consiliere si a va indruma catre alegerile potrivite, in functie de cerintele dumneavoastra. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu