joi, 6 noiembrie 2014

Viessmann construiește un nou centru tehnologic în Germania


Cazane, prompt-service, rel=author, Viessmann, stiri & articole,


Reprezentând cea mai mare investiție în istoria sa de 97 de ani, Viessmann va  cheltui 50 de milioane € pentru construirea unui nou centru tehnologic la sediul din Allendorf, Germania.

Clădirea, care urmează să fie finalizată în 2017, va fi cel mai mare centru tehnic de acest gen și va fi responsabil pentru dezvoltarea noilor tehnologii, cum ar fi sistemele de încălzire și de generare a energiei din surse regenerabile, precum și testarea componentelor.

Centrul de Inovare Viessmann va avea propriile sale săli de seminar, unde personalul poate fi instruit în timpul fazei de dezvoltare pentru lansări de produse noi.

Membru al consiliului Viessmann, Dr. Klaus-Peter Kegel, a declarat: "Acest centru nou este construit pentru a asigura avansarea continuă a Viessmann, a  proceselor de dezvoltare a produsului, dar, de asemenea, îmbunătățirea și eficiența gamelor noastre de produse existente."

Viessmann Limited este parte a Grupului de companii Viessmann, care este unul dintre cei mai importanți producători internaționali ai sistemelor de încălzire.

Grupul are o cifră de afaceri de 2,1 miliarde de euro și are un personal de aproximativ 11400 de angajați.

Gama completă de centrale termice si piese de schimb Viessmann cuprinde: cazane murale în condensație cu puteri de la 1,9 până la 105 kW și cazane de pardoseală în condensație de la 3,8 până la 6.000 kW, precum și sisteme de cogenerare  pe gaz de la 1,0 până la 401 kWel  sau pe biogaz de la 6,0 până la 549 kWth.

V-a plăcut postarea?  Înscrieti-vă pentru actualizări!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu