miercuri, 5 noiembrie 2014

STUDIU: De ce renunțăm la termoficare în favoarea unei centrale de apartament?


rel=author, prompt-service, termoficare, Centrale termice, Ariston, stiri & articole,


Tot mai mulți români au renunțat în ultimii ani la centralele de termoficare în favoarea celor de apartament. Procesul continuă și în toamna acestui an, iar majoritatea celor care optează pentru o centrală termică de apartament fac o economie  de aproape 25% în bugetul lor prin reducerea costurilor lunare.

"Datele noastre arată că circa 65% din achiziţiile de centrale termice realizate pe plan local sunt făcute de familiile care au renunţat la sistemul centralizat, acestea dorindu-şi în primul rând reducerea costurilor lunare şi sporirea confortului", a declarat Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România.

Instalarea unei centrale termice pe gaz, pentru apartament, poate aduce o economie medie de peste 20% din valoarea facturii lunare, potrivit declarațiilor oficialului amintit, pentru ziarul bursa.ro.

Conform studiilor Ariston, în alegerea unei centrale termice, primul criteriu este eficiența și randamentul și apoi prețul, urmat de marcă, perioada de garanție și cea de post-garanție.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu