joi, 6 noiembrie 2014

Timișoara: 16.600 de familii de timişeni s-au debranşat de la sistemul de încălzire centralizată


Centrale termice, prompt-service, rel=author, stiri & articole,


Conform studiului unui producător de centrale termice, din vara acestui an, Timişul se află pe unl dintre primele locuri în topul judeţelor cu cele mai multe debranşări de la sistemul centralizat de încălzire din ultimii trei ani.

În Timișoara,  peste 16.600 de familii au ales un sistem individual de încălzire.

„La nivel naţional, judeţul Timiş se află pe poziţia a treia, după Iaşi şi Galaţi, din punct de vedere al numărului de debranşări de la sistemul centralizat de încălzire din ultimii 3 ani. Astfel, peste 17.700 de familii au ales un sistem propriu de încălzire, dintre aceştia peste 16.600 provenind din municipiul Timişoara”, au declarat reprezentanţii companiei producătoare de centrale termice.

Problemele de furnizare a agentului termic au adus după sine un număr tot mai mare de dezabonați la CET-urile din Timiș. Locuitorii au optat mai mult pentru independență a energiei termice și pentru un confort sport.

Potrivit analizei, raportat la situaţia din ultimii 11 ani, Timişul a pierdut 35% dintre abonaţii la sistemul centralizat de încălzire, reprezentând peste 28.000 de abonați.  
”Dintre aceştia, peste 16.600 au luat decizia de debranşare în ultimii 3 ani. Timişorenii înţeleg că prin optarea pentru o instalaţie individuală pot avea mult mai uşor control asupra costurilor, mai ales în lunile de iarnă”, au mai spus oficialii aceleiaşi companii.

Conform acestora, numărul debranşărilor în Timiş, în special în Timişoara, va continua să crească, tot mai multe persoane dorindu-şi independenţă termică şi un confort sporit pe toată perioada anului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu