luni, 3 noiembrie 2014

Dospel - Peste 30 de ani de experiență


Dospel, Ventilatoare, prompt-service, rel=author,


Istoria companiei Dospel datează din 1974, când a fost deschis un mic atelier de service specializat în reparații de motoare. Câștigând repede încrederea clienților, proprietarul a decis să își extindeă profilul afacerii. Inițial, activitatea atelierului se baza pe producerea de căzi de baie galvanizate, redresoare și dispozitive de sigilat, mai târziu, candelabre de alamă.

Următorul pas important în dezvoltarea companiei a fost intrarea pe piață a aparatelor de uz casnic. În 1980, compania era printre cele mai bune din Polonia, când a început și producția de ondulatoare electrice, iar produsele au fost distribuite în toate regiunile țării. Dezvoltarea rapidă a acestui segment al pieței a permis investiția în viitor și extinderea gamei de produse. 

Șase ani mai târziu, în 1985, Dospel începea producția de ventilatoare. Primul produs, care a părăsit linia de producție, a fost ventilatorul casnic pentru montare pe perete, cu un diametru de 100 mm.


Dospel, prompt-service, rel=author, Ventilatoare,


Începând cu anii  '90, Dospel este în plin proces de dezvoltare și produce ventilatoare la o scară mai largă. Este perioada în care compania avea două depozite cu o arie de circa 250-300 m.

Anul 1995 este începutul concentrării  numai pe ventilatoare, când începe un drum lung pentru producția în masă și crearea unei rețele profesionale de distribuire, intrând în același timp pe piețele externe. În tot acest timp, gama produselor Companiei Dospel este adaptată la nevoile și cerințele schimbătoare ale clienților. Compania Dospel se concentrează pe calitate, estetică și durabilitatea produselor. Produsele fabricate primesc certificat care confirmă îndeplinirea standardelor internaționale de calitate și în condiții de siguranță.


Dospel, prompt-service, rel=author, Ventilatoare,


Complexul de clădiri al companiei s-a extins la o suprafață de 4000 mp, iar în anul 2000 se extinde și achiziționează o suprafață de 25000 mp punând în funcțiune două linii de producție.

Dospel Comfort și Dospel Professional oferă o gamă largă de:

·        ventilatoare de uz casnic, industrial, finisări de ventilare,
·        sisteme de ventilare cu unități de recuperare de căldură și
·        centrale climatizare – ventilare.

Dezvoltarea, în continuare dinamică a companiei, duce la deschiderea primelor sucursale străine - în Rusia și Germania. Poziția de lider este întărită de faptul că societatea exporta produse deja în aproape 50 de țări din întreaga lume.


Dospel, prompt-service, rel=author, Ventilatoare,


În același timp își confirmă credibilitatea producătorului care oferă produse avansate tehnologic la cel mai bun preț de pe piață. Calitatea produselor DOSPEL Profesional a fost în mod repetat confirmată de mai multe certificate. Încă de la începutul activității sale, compania DOSPEL asigură servicii profesionale și corespunzătoare clienților săi, dat fiind grupul mare de personal calificat – ingineri, experți în ramură, managerii și utilajele moderne care mențin cele mai înalte standarde de producție.

Dospel Comfort, fiind o parte a Grupului DOSPEL, oferă posibilitatea de a alege o gamă larga de ventilatoare de uz casnic si industriale, instalatii, finisaje si ventilatie. 

Consilierii noștri tehnici și comerciali calificați, care vă pot ajuta în fiecare etapă a achiziționării unui produs, sunt prezenți în showroom-ul Prompt Service Clima.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu