marți, 9 octombrie 2012

Aparat de aer conditionat Haier (II)

Clasificarea sistemelor

O prima clasificare a sistemelor de climatizare ar fi in functie de destinatie:

1)      Sisteme de climatizare pentru spatii rezidentiale. Calitatea vietii nu se masoara in metri patrati. Creati un mediu placut si confortabil pentru a va simti bine in propria locuinta. Haier ofera o gama completa de aparate de aer conditionat Haier concepute pentru a se potrivi preferintelor fiecarei persoane. Orice ai alege, te poti bucura intotdeauna de cele mai noi produse tehnologice, ecologice iar linistea este tot ce auzi in casa ta. Va puteti relaxa la temperatura pe care o doriti.


aparat de aer conditionat rezidential
Aer conditionat pentru spatii rezidentiale



2)      Sisteme de climatizare pentru spatii comerciale. In lumea moderna este esentiala asigurarea unui climat confortabil pentru spatiile comerciale in cea mai mare parte a lumii. Pentru sanatate si un confort sporit, Haier ofera solutia ideala pentru orice spatiu: birouri, restaurante, magazine si spatii comerciale de toate felurile.


sisteme comerciale de climatizare
Sisteme de climatizare pentru spatii comerciale

Sistemele de climatizare pentru spatii rezidentiale produse de catre HAIER se pot imparti in doua subcategorii:  

     1. Sisteme on/off. Sunt sisteme split, de perete si au capacitate cuprinsa intre 9.000BTU si 24.000BTU. Acestea sunt cuprinse in gama aparatelor de aer conditionat Haier Home Series (HEK03/R2).

Functii :

·   · generator de ion negativ;
· sistem de siguranta pentru copii;
· timer 24 ore;
· functie de distributie tridimensionala - permite aerului sa fie distribuit in mod uniform.
· Filtru ionizator
    
           2.  Sisteme inverter. Sistemele inverter oferite de catre HAIER sunt echipate cu tehnologie PAM Inverter, compresor cu consum mai mic si o mai mare eficienta. Asigurati protectia mediului utilizand agent frigorific R410A. Control total al calitatii aerului, potrivit pentru orice mediu. In plus, folosind auto-restart poti dormi linistit. Au o capacitate cuprinsa intre 9.000BTU si 24.000BTU.

Functii:

· Functia Autorestart. Permite pornirea automata a aparatului de aer conditionat si revenirea la parametrii setati in cazul unei caderi de tensiune.

· Functia de Dezumidificare. Elimina umiditatea in exces din incapere prevenind formarea igrasiei.

· Modul Sleep. Parametrii de temperatura si nivel de zgomot interior pot fi ajustati pentru a asigura un somn confortabil si linistit.

· Timer 24 h. Permite setarea aparatului sa porneasca sau sa se opreasca intr-un interval de 24 h.

· Modul Power. Doar printr-o singura apasare a butonului "POWER" puteti obtine rapid racirea/incalzirea incaperii.

· Modul Soft. Prin apasarea butonului SOFT, unitatea interioara va functiona la un nivel de zgomot scazut.

· Mod Auto. In functie de temperatura setata, "26 grade Celsius", aparatul regleaza automat modul de operare.

· Design ergonomic, usor de curatat-Panelul unitatii interioare se poate detasa cu usurinta pentru curatarea aparatului.

· Filtru ionizator.


Tot in aceasta serie  pot fi incadrate si sistemele Multi split care folosesc o singura unitate externa la care pot fi conectate mai multe unutati externe. Haier propune doua combinatii: 9.000BTU+9.000BTU si 9.000BTU+12.000BTU.

Sistemele de climatizare pentru spatii comerciale produse de catre HAIER reprezinta o paleta vasta din care beneficiarul poate alege sistemul cel mai convenabil atat ca pret cat si ca performante tehnice.



Principalele caracteristici:

·         Conceptul Super match . Despre acesta am vorbit data trecuta. In plus, utilizare compresorului DC SCROLL  face ca incarcarea agentului frigorific in camera de compresie sa fie mult mai eficienta deoarece agentul frigorific intra axial și, prin urmare, permite o distributie mult mai omogena ducand la minimizarea pierderilor cauzate de compresie

·         Unitary Smart DC Inverter. Prin utilizarea de noi tehnologii Inverter Haier R410A asigura o reducere a consumului de energie la peste 50% in comparatie cu unitatile traditionale.

·         Compresor de inalta eficienta. Prin utilizarea compresorului DC TWIN, cu rotor din 2 parti se obtine cresterea eficientei sistemului si se reduc vibratiile.

·         Control precis al sistemului. Sistemul de control digital permite reglarea temperaturii la 0,5 ° C, prin urmare, energia este transmisa dispozitivului prin ajustarea de putere a compresorului in orice moment.

·         Control automat pentru defecte. Tehnologia DC Inverter verifica automat starea sistemului. In cazul unei defectiuni va fi afisat un cod de eroare care indica defectiunea ce va fi remediata de catre serviciile tehnice.

Sistemele de climatizare pentru spatii comerciale pot fi subclasificate  in doua tipuri, sisteme on/off si inverter.  Caracteristicile acestor tipuri au fost mentionate mai sus, de aceea nu mai revenim.

Sistemele de climatizare pentru spatii comerciale atat cele de tip on/off  cat si cele de tip inverter sunt prezente in cate 3 game distincte:

o   Casete
o   Duct
o   Convertibile

 Mai multe detalii tehnice si oferte de preturi referitoare la aparatele de aer Haier  le puteti gasi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu