vineri, 21 septembrie 2012

Aparat de aer conditionat Haier (I)

HAIER - Inspired Living - Sisteme de climatizare

Compania Haier a fost infiintata in anul 1984. In acest moment Haier este cea mai mare companie poducatoare de electrocasnice din China, iar produsele Haier sunt vandute in peste 140 de tari din toata lumea. Haier vinde produse inclusiv in Statele Unite prin retailerii Wal-Mart si Home Depot. In anul 2008, Haier a devenit lider in vanzarile de frigidere depasind compania Whirlpool cu 12 milioane de bucati, ajungand la o cota de 6,3% la nivel global.

Cu o cota de 7,8% din volumul de vanzari in 2011, Haier ofera produse de inalta calitate pentru consumatori si este brandul numarul 1 in producerea aparatelor electrocasnice in intreaga lume.

Sistemele de climatizare produse de catre compania Haier cuprind o paleta larga de serii ce acopera necesarul pentru orice spatiu.

aer conditionat haier


Functii si caracteristici generale ale sistemelor de climatizare Haier

Conceptul Super match are urmatoarele caracteristici principale: eficienta ridicata, flexibilitate la instalare si usor de transportat. Unitatile interioare sunt universale pentru seria Multi, seria Domestica si Unitary Smart 1x1, reducand astfel nivelul stocurilor la nivele nemaintalnite.

Tehnologie DC Inverter (180° unda sinusoidala). Tehnologia DC 180 ° permite ajustarea majora a vectorului de viteza in orice moment, prin modificarea vitezei compresorului la cerintele necesare. Aceasta noua tehnologie in domeniu, poate oferi performante mai mari decat tehnologia inverter conventionala la unda de 120º.

Compresor DC Inverter Scroll. Haier a dezvoltat premisa unei noi tehnologii invertor de confort si eficienta care permite o mai buna adaptare la nevoile clientilor sai. Haier a dezvoltat un nou compresor inverter DC scroll, care reduce consumul energetic la nivele minime.

Oxigen Refresh. Prin folosirea sistemului Oxigen Refresh se mentine un mediu sanatos si curat. Sistemul Oxigen Refresh poate regla temperatura aerului primit din exterior cu ajutorul schimbatorului de recuperare a energiei si in acelasi timp evacueaza umezeala si gazele nocive. In timpul iernii, utilizeaza energia aerului cald din interior pentru a incalzi aerul introdus din exterior. In timpul verii aerul ce intra din exterior este racit cu ajutorul energiei aerului rece din interior. Pentru schimbul de temperatura dintre aerul viciat din interior si aerul curat din exterior nu este necesara decat programarea temperaturii si umiditatii fara alte combinatii de program. Pentru a mentine aerul curat, fara impuritati in incapere, sistemele sunt dotate cu un filtru epurator care indeparteaza praful si polenul din camera.

Modul Power este functia care asigura o climatizare rapida a camerei. Doar apasati butonul Power/soft si fluxul de aer se va mari, schimband temperatura aerului cu 40% mai repede decat in mod normal.

Functia Auto Restart. Aceasta functie permite aparatului sa revina la modul precedent, dupa o pana de curent.

ionizare negativa Haier
Ionizare negativa


Super Ionizator. Natura patrunde in casa. Actionand " Health " camera se umple de aer ionizat negativ asemeni unui parc sau a unei paduri plina de cascade.

Aer inteligent. Functia permite ajustarea directiei curentului de aer, prevenind disconfortul creat de impactul direct cu fluxul de aer. In modul de incalzire, aerul este orientat spre podea, pentru a evita efectul de stratificare a aerului si pentru a ridica temteratura in intreaga incapere intr-un timp scurt. In modul de racire, aerul este orientat spre partea de sus, pentru a atinge o temperatură uniforma cat mai repede posibil.

aer conditionat haier
Adăugaţi o legendă


Super-silentioase, mai linistite decat o soapta. Cand apasati POWER / SOFT, unitatea interioara va functiona la 22 dB (A). Aparatul devine foarte silentios, facandu-l ideal pentru dormitoare, camere de zi sau vizionari TV si auditii muzicale.

­­­
Noul filtru purificator de aer combina trei efecte intr-una singura, de protectie antibacteriana, antivirala, cat si antialergica. Mentine aerul din incapere curat si sanatos, previne transmiterea bolilor contagioase

filtru esf haier
Filtru ESF

Filtru antibacterian. Capteaza cele mai mici particole de praf si inlatura cele mai puternice mirosuri.

Filtru ESF (optional). Elimina mirosurile si anuleaza gazele chimice.

Filtru fotocatalizator. Datorita actiunii combinate a trei agenti elimina mirosurile provenite de la fumul de tutun si vapori chimici. Expunerea la lumina soarelui regenereaza filtrul si are efect deodorizant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu