vineri, 23 martie 2012

Aer conditionat Sharp

Aer conditionat Sharp
Aer conditionat Sharp

Conform devizei sale comerciale „Onestitate si creativitate” Sharp promoveaza produse inovative, acordand o deosebita atentie protejarii mediului si sanatatii clientilor sai. Axata pe satisfacerea cerintelor tot mai mari ale consumatorilor, aparatele de aer conditionat Sharp sunt rezultatul efortului spre dezvoltarea produselor in termeni de sanatate si confort.

Tehnologia Sharp Plasmacluster este o tehnologie dezvoltata de Sharp pentru a imbunatatii viata clientilor sai, aducand beneficiile Ionilor Plasmacluster in fiecare spatiu cu aer conditionat. Ionii Plasmacluster au o eficienta deosebita impotriva sporilor nocivi de mucegai din aer, alergenilor (acarieni, polen) si a virusilor. Aceasta tehnologie este recunoscuta si utilizata in varii industrii, datorita eficientei sale.

Dotate cu tehnologii de precizie, aparatele de aer conditionat Sharp asigura confortul pe o suprafata mai mare de actiune, detinand un control precis al jetului de aer si garantand oricand temperatura dorita. Unghiul de livrare a aerului este mai larg, astfel pe peretii incaperii sa ajunga mai mult aer incat fiecare utilizator sa se bucure de o temperatura mai calda sau mai rece, dupa preferinte. Curentii de aer sunt recunoscuti si controlati mai usor de aparatele de aer conditionat Sharp, oferind un control mai precis in orice tip de spatiu locuibil.

Bazata pe o lege a naturii - „Efectul Coanda” este o tendinta de deviere a gazelor si fluidelor emise in apropierea suprafetelor curbe, aparatele de aer conditionat Sharp utilizand aceasta tendinta pentru incalzirea si racirea uniforma a aerului prin directionarea aerului spre suprafetele plate ale incaperilor. Astfel,  se obtine un aer proaspat racoros, cat si un aer cald delicat, protejand utilizatorul de frig si asigurand confort printr-o incalzire usoara si un jet de aer dispersat.

Axate pe protejarea mediului, majoritatea aparatele de aer conditonat Sharp detin tehnologie inverter, avand o eficienta marita si un consum redus de energie. Ele sunt dotate cu control prin invertor, sistem de control cu compresor al valurilor sinusoidale, ventilator de exterior cu forma bazate pe teoriile aeronautice ale NASA, control electronic digital si valva de expansiune cu puls linear, ele functionand cu inalta precizie, inalta putere si consum redus de energie.

Prompt-Service va poate sta la dispozitie in indrumare si consiliere in alegerea potrivita a unui aparat de aer conditionat Sharp, conform cerintelor Dumneavoastra. Oferim de asemenea servicii de transport (gratuit in Bucuresti si Ilfov) si montaj (Bucuresti si Ilfov).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu