marți, 27 martie 2012

Aer conditionat Ferroli

Aer conditionat Ferroli
Aer conditionat Ferroli


Printr-o activitate cu peste patruzeci de ani de experienta, Grupul Ferroli ofera clientilor sai solutii optime in domeniul incalzirii si climatizarii rezidentiale si industriale, dar si in domeniul sistemelor solare. Renumele pe piata internationala a aparatelor de aer conditionat Ferroli se datoreaza fabricarii produselor cu tehnologie avansata, calitatii si preturilor accesibile ale acestora. Sediul central al companiei Ferroli se afla situat in Italia.

In domeniul climatizarii rezidentiale aparatele de aer conditionat Ferroli se intind pe o gama larga de nu mai putin de sapte modele de aer conditionat de tip split sau dublu-split, toate aparatele fiind dotate cu pompa de caldura si avand capacitatii de functionare de la 9000 BTU pana la 48000 BTU.

Aparatele de aer conditionat Ferroli de tip split, model Reflex, fac parte din categoria de clasa energetica A, fiind eficiente in economisirea energiei. Ele sunt dotate cu pompa de caldura si functioneaza cu agent frigorific R410A.

Ca si sistem dublu split, aparatele de aer conditionat Ferroli, model New Victory, sunt formate din doua unitati interioare de perete si o unitate exterioara, ele functionand cu Freon R410A.

Ferroli ofera posibilitatea unei climatizari rezidentiale si in varianta de aer conditionat de tip caseta sau duct prin modelele NCS PC10, respectiv MIDAS PC10, ele fiind dotate cu pompa de caldura, functionand cu Freon R410A si incadrandu-se intr-o capacitate de la 12000 BTU pana la aparate cu capacitate de 48000 BTU.

In domeniul climatizarii industriale, Ferroli ofera solutii in varianta aparetelor de aer conditionat de tip: ventiloconvectore, ventilatoare, chillere, unitati de recuperare caldura, agregate de aer conditionat, grupuri de condensare.

Avand in vedere multitudinea de solutii oferite de Grupul Ferroli pe piata climatizarii, Promp-Service va sta la dispozitie in alegerea unui aparat de aer conditionat Ferroli, oferindu-va indrumare si consiliere. De asemenea, firma noastra ofera gratuit transportul si punerea in functiune a aparatului gratuit (Bucuresti si Ilfov. Montajul aparatelor (Bucuresti si Ilfov) se realizeaza cu cost in functie de capacitatea de funtionare a aparatului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu