luni, 12 martie 2012

Aer conditionat Airwell

Aer conditionat Airwell
Aer conditionat Airwell

Numele Airwell a devenit sinonim cu climatizarea datorita unei oferte variate de aparate de aer conditionat, marca fiind prezenta pe piata in peste 100 de tari si figurand printre furnizorii de frunte in Europa.  Compania Airwell Group isi are sediul in Franta si are o experienta de peste 60 de ani in domeniu. Aparatele de aer conditionat Airwell sunt fabricate in Franta, exceptie facand aparatele de aer conditonat duct, acestea fiind fabricate in China.

Gama de aparate de aer conditionat Airwell dispune de fiabilitate, eficienta si calitate, impunand marca Airwell ca un standard de frunte al sistemelor de climatizare.

De la aparate mobile dotate cu tehnologie DC Inverter pana la centrale de producere a apei reci de mare putere, aparatele de aer conditionat Airwell raspund cerintelor din sectoarele rezidentiale, tertiare si industriale.

Aparatele de aer conditionat Airwell ce dispun de sisteme care utilizeaza tehnologia  DC Inverter ating rapid temperatura dorita, au o functionare silentioasa, mentin la nivel optim temperatura ambientala si realizeaza o eficienta economisire a energiei electrice de pana la 30% din energia consumata.

Modele DC Inverter permit porniri si opriri progresive si operatii continue, reducand nivelul de zgomot si vibratiile, asigurand o functionare silentioasa a aparatului; DC Inverter detecteaza cu precizie necesarul de rece sau cald, obtinand evitarea schimbarilor frecvente de putere si asigurand garantia unei functionari eficace si economice.

Gama DC Inverter a aparatelor de aer conditionat Airwell este o gama de exceptie, conceputa pentru asigurarea unui montaj usor si a unui inalt nivel de confort al utilizatorului.

Pentru indrumare si consiliere, Prompt-Service Clima va sta la dispozitie pentru alegerea eficienta a aparatului de aer conditionat din gama Airwell, potrivit cerintelor dumneavoastra. De asemenea, firma noastra va poate oferi gratuitate la transport (Bucuresti si Ilfov), cat si punerea in functiune a aparatului. Montajul aparatelor (Bucuresti si Ilfov) se realizeaza cu cost in functie de capacitatea de funtionare a aparatului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu