sâmbătă, 1 noiembrie 2014

5 Beneficii date de dezumidificatoare




Umezeala excesivă din aer poate aduce riscuri pentru dumneavoastră și casă, dincolo de starea de disconfort.

Dezumidificatoarele oferă multe beneficii dincolo de eliminarea umezelii și de aceea ar trebui să luați în considerarea utilizarea unui astfel de aparat în casa dumneavoastră.


dezumidificatoare, stiri & articole, rel=author, prompt-service,


1. Ajută la eliminarea alergiilor și acarienilor din praf

Umiditatea mare poate creste cantitatea de particule de praf într-o casă, care, la rândul său, va duce la o creștere a problemelor de sănătate cum ar fi  alergiile și astmul. În cazul în care acarienii sunt o problemă în întreaga casă, dezumidificatorul este cea mai bună soluție pentru a scăpa de ei.

2. Eliminarea  miriapodelor și a altor dăunători

Multe insecte mici prosperă în condiții de umezeală. Subsolurile, băile și spălătoriile pot deveni un refugiu pentru miriapode și pentru alți dăunători.

Găsirea unui dezumidificator pentru spălătorie poate fi un pic mai complicată, în funcție de cât de des se spală lucrurile și de umezelea care apare după această acțiune.

3. Prevenirea deformării și ruginirii

Este cunoscut faptul că umiditatea poate provoca ruginirea metalelor și doformarea lemnului. În cazul în care umiditatea este crescută într-o casă, tocurile ușilor se pot colmata, balamalele pot rugini, instrumentele și chiar vehiculele din garaj pot rugini. Un dezumidificator poate preveni și elimina aceste probleme apărute în căminul dumneavoastră.

4. Prevenirea condensării

Condensul poate duce la decojirea vopselei și dezlipirea tapetului, atât de la ferestre, cât de pe perete.

Băile și bucătăriile sunt cele mai expuse la aceste probleme, dar le putem întâlni în orice cameră a casei. Dacă aveți un dezumidificator și îl puneți în funcțiune după ce ați făcut un duș, după ce ați spălat sau ați gătit, puteți preveni condensul.


dezumidificatoare, stiri & articole, rel=author, prompt-service,


Aceste dispozitive sunt perfecte pentru spații rezidențiale, fiind prevăzute cu roți care vă permit să le mutați cu ușurință în diverse camere ori de câte ori aveți nevoie.

Condensul poate afecta și aparatura electronică, cum ar fi calculatoarele și sistemele stereo și poate provoca daune ireparabile. Așadar, este indicat să mențineți în cameră un nivel de umiditate cât mai scăzut pentru a nu avea astfel de probleme.

5. Evitați dezvoltarea mucegaiului

Mucegaiul apare, de asemenea, din cauza umidității ridicate într-o casă. Mirosul de mucegai în cameră este primul semn că ar putea fi o astfel de problemă.

Dezumidificatorul oprește dezvoltarea mucegaiului, dar acesta  nu-l va elimina  dacă este deja prezent. Dacă găsiți mucegai, ar trebui să utilizați o soluție de înălbitor pentru a-l elimina în întregime și să aduceți un dezumidificator în cameră pentru a preîntâmpina unei reveniri a mucegaiului.

Aceste dispozitive, care sunt necesare pentru casa dumneavoastră sau pentru spații industriale, le puteți găsi și achiziționa chiar de la magazinul nostru online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu