joi, 4 aprilie 2013

Ventilatoare Dospel


Dospel, ventilator
Sisteme de Ventilatie Dospel

In anul 1974 in apropierea orasului Częstochowa Bogusław Myśliwiec se dechide o companie specializata pe reparatia motoarelor. Castigand intr-un interval foarte scurt increderea clientilor, firma a decis sa isi extinda profilul de activitate initial pentru productia de bai de galvanizare, redresori si candelabre de alama prin sudare. Dospel a fost unul dintre primele companii din Polonia care a inceput productia de bigudiuri electrice in 1980. Sase ani mai tarziu a iesit de pe linia de productie primul ventilator de uz casnic, montat pe perete, cu diametrul de 100 mm.

Dospel da startul unei dezvoltari cu pasi repezi ,astfel incat de la doua hale (250 si 300 m2) In anii 90’ vor fi achizitionate sub conducerea lui Sebastian Myśliwiec, presedinte al companiei, clădiri ale fostei fabrici de producţie a tapetelor cu sediul pe str. Główna – cu o suprafaţă de 25 000 m2, avand doua linii de productie garantand servicii si produse de inalta calitate.

Evoluţia dinamică a societăţii face ca în Europa sa apara primele sucursale inclusiv în Rusia şi în Germania. Consolidează poziţia de lider, exporturile de produse în peste 50 de ţări din întreaga lume. În acelaşi timp, ea confirmă credibilitatea de producători care oferă produse avansate tehnologic, în cele mai atractive preţuri de pe piaţă. Oferta de calitate ale DOSPEL Professional a fost confirmată în mod repetat de numeroase certificate. De la începutul activităţii sale a companiei DOSPEL asigura un serviciu adecvat şi profesionale pentru clienţii săi.

Compania Dospel detine toate certificatele necesare calitatii si sigurantei clientilor  sai.

In cazul in care doriti mai multe informatii despre ventilatoare Dospel, puteti sa ne contactati, iar noi va vom pune la dispozitie toate informatiile despre produsele care va intereseaza. Ventilatoarele Dospel se pot comercializa si pe teritoriul Romaniei, iar noi va putem ajuta inclusiv in acest sens. 

Prin activităţile sale, compania şi-a meritat sa fie numită lider în ventilaţie, cu o experienţă de peste 35 de ani mărturiseşte despre poziţia puternică pe piaţă a companiei Dospel  - rezumă CEO (Preşedintele companiei ) Sebastian Mysliwiec.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu