miercuri, 22 august 2012

Centrale Immergas


Fondata in 1964 in Italia si specializata in proiectarea si constructia de centrale termice cu gaz, Immergas este o companie in continua expansiune  care si-a deschis reprezentanta in Romania in anul  2003.

Compania produce si comercializeaza trei tipuri de centrale termice:
  •       centrale cu condensare,
  •       centrale standard instantanee,
  •       centrale standard cu boiler.

Centralele cu condensare Immergas au putere utila disponibila cuprinsa intre 12 kW si  110 kW. Immergas produce modele de centrale cu condensare grupate in gama VICTRIX la care se adauga modelul  HERCULES. Centralele cu condensare produse de catre Immergas sunt destinate atat spatiilor rezidentiale cat si celor industriale. Conform  normelor europene UNI EN 297 si UNI EN 483, modelele VICTRIX sunt incadrate in clasa 5, cea mai ecologica.


centrala immergas
Centrala Immergas

Centralele cu condensare VICTRIX sunt foarte economice avand un consum redus de gaz ceea ce determina o emisie slaba de gaze poluante, protejând astfel mediul .

Centralele  standard instantanee Immergas sunt grupate in gama EOLO care se imparte la randul ei in trei subcategorii: Star, Mini si Maior. Modelul STAR se remarca prin forma compacta (24 cm adancime). Prevazut cu schimbator bitermic poate asigura incalzirea rapida a apei. Comanda la distanta faciliteaza reglarea cu usurinta a parametrilor de functionare. Modele MINI prezinta urmatoarele caracteristici: confort in versiune compacta (se poate instala in interiorul mobilierului suspendat sau in baie, foarte buna protectie electrica), doua schimbatoare de caldura (din cupru cu pentru circuitul primar si din placi de otel inox pentru prepararea apei calde de consum), functie solara (primeste apa preincalzita de la boilerul solar), termoreglare la distanta (functie de cronotermostat de ambient modulant).


centrala Victrix
Centrala cu condensare VITRIX

Modelele MAIOR  satisfac exigentele oricarei locuinte. Cu puteri nominale de 24, 28 si 32 kW MAIOR, folosind  sistemul “Aqua Celeris”, patentat de Immergas, apa calda de consum se obtine mult mai repede .

Centralele standard cu boiler sunt disponibile in doua game de modele si au puteri cuprinse intre 24 si 32kW. Gama AVIO/ZEUS este solutia ideala pentru spatiile reduse. Functionarea acesteia este optimizata prin termoreglare climatica la distanta. Boilerul integrat de 45 litri  din otel inox asigura stocarea apei calde de consum. Eficienta energetica de 3 stele conform Directivei 92/42/CEE. Gama ZEUS Superior reprezinta  solutia de top fiind dotata cu boiler din inox de 60 litri.


Centrala Maior Immergas
Centrala MAIOR

Schimbatorul primar cu circulatie marita permite conectarea in instalatii vechi, cu continut mare de agent termic. Eficienta energetica de 3 stele conform Directivei 92/42/CEE. By-pass reglabil de serie necesar  instalatiilor prevazute cu robineti termostatici sau de zona. Seria ZEUS Superior ofera o solutia ideala pentru instalatiile in care sunt prevazuti mai multi consumatori simultan.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu