miercuri, 21 august 2013

Aer conditionat Viessmann




Compania Viessmann, infiintata in Germania in anul 1917 este una dintre cele mai apreciate companii din Europa, si unul dintre principalii producatori de echipamente de incalzire si aparate de aer conditionat la nivel mondial.

Viessmann ofera o mare gama de sisteme de incalzire, fie ca sunt pentru cladiri individuale sau cladiri de locuinte, pentru aplicatii industriale sau retele de incalzire centralizata.

Inca de la inceput, Viessmann si-a asumat dificilul rol de a familiariza piata de aparate de aer conditionat cu tehnologie de varf, fiind recunoscut la ora actuala ca producator de elita in aceasta bransa, inovatiile aparatelor de aer conditionat Viessmann marcand deseori momente de referinta in domeniu.

Aparatele de aer conditionat Viessmann ofera o tehnologie de inalta calitate iar randamentul ridicat al acestora contribuie la reducerea costurilor pentru incalzire si reprezinta o alegere perfecta din punct de vedere ecologic, acesta fiind unul dintre principiile de baza ale companiei.

Aparatele de aer conditionat Viessmann sunt echipate cu cele mai noi tehnologii pentru o eficienta si un confort la cele mai inalte standarde. Avand o constructie moderna si compacta, si cu o mare preocupare pentru mediu, aparatele de aer conditionat Viessmann sunt realizate din materiale reciclabile, acestea fiind marcate inca din faze de productie pentru identificare.

Datorita tehnologiei Inverter aparatul de aer conditionat Viessmann regleaza functionarea compresorului in functie de necesitate, garantand o functionare economica iar prin debitul de aer puternic asigura in cel mai confortabil mod o rapida reglare a temperaturii dorite.

Cu un design modern si eficienta sporita aparatele de aer conditionat Viessmann au o varietate de caracteristici si functii proiectate pentru un maxim de confort si eficienta.

Gama de aparate de aer conditionat Viessmann se bazeaza pe tehnica de sistem. Diversitatea aparatelor de aer conditionat Viessmann, performantele si calitatea lor garanteaza o inalta fiabilitate, un consum redus de energie si confort in utilizare.

Responsabilitatea fata de mediul inconjurator, corectitudinea si relatia cu partenerii de afaceri si fata de proprii salariati, cat si tendinta spre perfectiune si eficientizare a tuturor aparatelor de aer conditionat Viessmann reprezinta valorile centrale ale firmei. Acest lucru este valabil pentru fiecare salariat si implicit pentru intreaga companie, care prin produsele si serviciile adresate beneficiarilor, ofera un plus valorii unei marci puternice.

Datorita gamei variate de aparate de aer conditionat Viessmann, prompt-service.ro va poate consilia si indruma pentru a alege aparatul de aer conditionat Viessmann potrivit nevoilor dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu