luni, 19 martie 2012

Aer conditionat Nordstar

Aer conditionat Nordstar
Aer conditionat Nordstar
     Aparatele de aer conditionat NordStar sunt create in China si de la bun inceput au fost impartite in mai multe game de produse si anume Standard, Class, Lux si Top.
     Aparatele de aer conditionat Nordstar sunt aparate dotate cu schimbatoare de caldura eficiente si  compresoare Mitsubishi, Toshiba, Panasonic.
     Aparatele de aer conditionat NordStar Standard au in dotare vaporizator multi-fatetat, deumidificare independenta si ventilator cu palete dinte de fierastrau pentru reducerea zgomotului.
      Acest tip de aparat distribuie aerul uniform, ajungand astfel, in toate coluturile incaperii.
     Aparatele de aer conditionat Nordstar Class sunt echipate cu trei functii create pentru sanatatea si confortul clientilor si anume: functia auto-restart, functia catalizator rece si functia de ionizare.
Gama aer conditionat Nordstar Lux ofera aparate de aer conditionat cu sisteme optimizate pentru un nivel ridicat de silentiozitate ale caror ventilatoare au palete concepute pentru a reduce zgomotul.
     Aparatele de aer conditionat NordStar Top, sunt aparate inventer si sunt produse de foarte bune din punct de vedere al eficientei  energetice si eficacitatii de functionare, fiind concepute in asa fel incat sa reduca consumul de energie cu 40% fata de cele on/off.
     Pentru a achizitiona unul dintre aceste aparate, firma noastra va sta la dispozitie cu informatii referitoare la produsul potrivit cu cerintele dumneavoastra si cu informatii utile privind functionarea, transportul si montajul aparatului de aer conditionat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu