joi, 29 martie 2012

Aer conditionat Hitachi


Aer conditionat Hitachi
Aer conditionat Hitachi

Compania japoneza Hitachi si-a dorit sa dezvolte produse de inalta calitate si cu o lunga durata de viata, care sa asigure utilizatorilor aparatelor de aer conditionat Hitachi atat un mediu placut cat si productiv. Sloganul Hitachi “Inspire the next” arata perspectiva de anticipare a cerintelor consumatorilor, pentru a putea fi oricand pregatiti in a oferi solutii.

Datorita calitatii, aparatele de aer conditionat Hitachi reprezinta o investitie pe termen lung, intrunind cerintele pentru orice sistem de climatizare. Produsele Hitachi se intind pe o gama larga, de la aparate de aer conditionat folosite in mediul industrial, la birouri sau cu diferite utilizari comerciale pana la o climatizare de tip rezidential, pompe de caldura, compresoare si chillere. Toate aceste sunt fabricate in Barcelona.

Concepute si pe criteriul costurilor energetice, aparatele de aer conditionat Hitachi au o inalta eficienta in reducerea consumului de energie. Sistemele dotate cu tehnologie Inverter sunt dezvoltate de catre Hitachi, ele putand intr-un timp redus sa atinga temperatura dorita datorita vitezei variabile a inventorului, performanta in functionare fiind sporita cu 10 %, iar consumul de energie fiind redus cu pana la 30 % fara a compromite in vreun fel confortul utilizatorului.

Cu variate tipuri de design, aparatele de aer conditionat Hitachi cu utilizare rezidentiala sunt potrivite oricarui decor. Cu o telecomanda cu operare usoara, 24 de ore timer si display LCD, functiile aparatelor (Sleep Mode, vitezele ventilatorului, etc) pot fi accesate cu usurinta, ele putand fi stocate in memoria telecomenzii, fara nevoia de resetare.

Gama larga de unitati interne Monozone/Multizone a aparatelor de aer conditionat Hitachi este capabila sa satisfaca orice exigenta cu modelele sale de perete, podea, caseta 60 cm x 60 cm, cat si duct, concepute pentru a oferi confort in utilizare si eleganta oricarui spatiu. In functie de numarul de camere, forma incaperii si latimea unui spatiu, se pot alege si conecta in mod libera diverse tipuri de unitati externe si interne. Unitatile externe Multizone au o lungime maxima a traseului frigorific de 90 m.

Datorita capacitatii companiei Hitachi de a intruni orice cerinta in domeniul climatizarii, Prompt Service va poate sta la dispozitie cu indrumare si consiliere in alegerea unui aparat de aer conditionat Hitachi care sa intruneasca cerintele Dumneavoastra. Oferim de asemenea servicii de transport (gratuit in Bucuresti si Ilfov) si montaj (Bucuresti si Ilfov).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu