miercuri, 21 martie 2012

Aer conditionat Daikin

Aer conditionat Daikin
Aer conditionat Daikin

Cunoscuta pentru inovatie si calitate, compania Daikin produce o gama completa de produse si sisteme de climatizare destinate spatiilor rezidentiale, comerciale si industriale.  Cu fabrici de productie in toata Europa, Daikin beneficiaza de sustinere in activitatile de cercetare si dezvoltare, sustinere oferita de compania-mama din Japonia. Aparatele de aer conditionat Daikin raspund mereu cerintelor utilizatorilor prin eficienta si costuri de exploatare minime de-a lungul ciclului de viata al echipamentului.

Premiat in Japonia cu distinctia „Good Design Award”, designul unitatii interioare a aparatelor de aer conditionat Daikin confera un profil modern, permitand fantei de refulare sa stea inchisa in modul asteptare, astfel rezultand o adancime compacta de numai 15 cm.

Cu o constructie moderna si compacta, aparatele de aer conditionat Daikin beneficiaza de o configuratie optimizata a ventilatorului, in asa fel incat functionarea sa fie silentioasa, debitul de aer sa fie puternic, iar diametrul ventilatorului compact cu debit incrucisat, redus cu 20% fata de modelele traditionale.

In comparatie cu modelele conventionale, aparatele de aer conditionat Daikin cu tehnologie  Inverter beneficiaza de o eficienta energetica excelenta, obtinuta prin motor cu reluctanta si ventilator cu inverter DC, cat si prin compresor swing si control prin inverter PAM.

Modelul Ururu Sarara al aparatelor de aer conditionat Daikin realizeaza o combinatie unica de umidificare, dezumidificare, ventilare si purificare a aerului prin filtre care inlatura praful, polenul si fumul, prin reglaj al purificarii aerului si un sistem de ventilare ce inlocuieste aerul contaminat cu aer proaspat din exterior. Umezeala din aerul exterior este absorbita de sistemul de umidificare Ururu si transmisa unitatii interioare care umidifica camera rapid si eficient. Dezumidificarea Sarara reduce gradul de umiditate fara a schimba temperatura incaperii.

Aparatul de aer conditionat Caseta Ferroli cu jet circular si EER/COP ridicat reprezinta o revolutie in eficienta energetica, seria Sky Air Daikin fiind segment de varf pe piata produselor de climatizare. Panoul decorativ este complet alb, incadrandu-se ideal in orice decor.

Datorita gamei variate de aparate de aer conditionat Daikin, o alegere a solutiei ideale poate beneficia de indrumarea si consilierea noastra, Prompt-Service oferind si servicii de transport (gratuit in Bucuresti si Ilfov) si montaj (Bucuresti si Ilfov).

Mai multe detalii  tehnice si oferte de preturi referitoare la aparatele de aer conditionat Daikin  le puteti  gasi pe site-ul climada.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu